De la primărie adunate.

05 Octombrie 2010, 22:32 | 1297 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 Un ziar central scrie că la primăria din Turnu se vor face alte disponibilizări. Este vorba de un număr de 13 angajaţi de la Serviciul de Salubritate. Se dau afară oamenii care muncesc, iar birocraţii din birouri sunt de neatins.

Cine este de vină că nu vrem să facem restructurări pe baze de eficientă? Băsescu sau Boc? Câte domnişoare, doamne, amante, angajaţi ai primăriei în general, nu ştiu pe ce primesc salariul? Domnişoara Simona Ghinea ce zice? Vrea o mărire de salariu? Din cele 7-8 locuri de muncă, de unde încasează lunar cât toţi cei 13 angajaţi de la Salubritate, domnişoara Ghinea nu cunoaşte criza.

 Primăria, dintr-un oraş mult mai sărac decât Turnu, a invitat Ansamblul Burnasul la Ziua Recoltei. Despre Zimnicea este vorba, un oraş foarte sărac, dar care, în câţiva ani, cu ajutorul dumneavoastră, domnule primar, o să depăşească Turnu. La noi, de Ziua Recoltei, a cântat arhicunoscuta Fanfară din Saelele şi au dansat cei din Islaz. În hora din parc s-au prins şi angajaţii din primăriile pesediste, doar trebuia să fie atmosferă. Nu avem ceva special contra fanfarei din Saelele, dar ea este tot ce poate face domnul Mohanu pentru locuitorii oraşului. Sigur, dumneavoastră o să spuneţi că nu aveţi bani pentru distracţii şi că sunteţi obligat de Boc să faceţi restructurări în Primărie. Minciuna, că nu sunt bani, nu ţine, atât timp cât aveţi angajaţi cu salarii astronomice şi persoane care mută hârtii dintr-un birou în altul.

 Când trebuie să faceţi restructurări, daţi afară pe cei care muncesc, nici un individ care e angajat pe pile nu pleacă. Dacă  veţi continua să distrugeţi oraşul, în câţiva ani veţi rămâne fără locuitori. Aţi făcut tot ce aţi putut, ba chiar mai mult, pentru a avea un oraş de oameni săraci. Dar, în ciuda intoxicării cu propaganda dumitale, mulţi turneni şi-au dat seama de adevărată dumneavoastră faţă şi vă vor trata cu aceeaşi monedă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Costy pe 06 Octombrie 2010, 22:35
#2
Amantele o duc bine mereu
DRAGNEA,CUCLEA au oare vreo legatura ? Cred ca SIMONA GHINEA stie mai bine.
nick pe 06 Octombrie 2010, 10:24
#1
CE DISPONIBILIZARI ?
Este o gogomanie chestia asta, cu disponi-bilizarile.\\nPrimarul, a facut de c*rand un bine, unei persoane care nu merita.\\nPe sc*rt, este vorba despre Cazanaru Florina, fosta directoare economica de la combinat, care dupa ce a furat si ea ceva pe acolo,pentru a-si rasplati sotul cu niste bani in avans, este luata acum de buna, de Mohanu si angajata tot la consiliul local.\\nRusine !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.