"Drumul mătăsii" într-o noua variantă .

05 Octombrie 2010, 22:02 | 1042 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Investitorii chinezi sunt aşteptaţi în judeţul nostru pentru a pregăti campania electorală din anul 2012. Probabil, ca şi în cazul parcului industrial, se va închide cu un gard din sârmă o suprafaţă de teren sau se vor monta panouri publicitare, şi acolo  va scrie domnul Dragnea că vor să investească chinezii. Dacă nu o să fie gard sau panouri, vor găsi domnii Dragnea şi Mohanu un alt mod de a ne ameninţa că vin chinezii.

 Conform "comunicatului" domnului preşedinte al CJ, difuzat de media locală, chinezii vin cu gânduri mari pentru judeţul nostru. Ei vor să investească în: producţia de maşini, microbuze, autobuze, producţia de panouri solare, de prosoape, în agricultură, turism şi şantiere navale. Nu ştim cum facem cu forţa de muncă specializată, deoarece investitorii merg în zonele unde se găseşte aşa ceva. Singura investiţie care ar putea să aibă sorţi de izbândă este într-un combinat de prosoape, aici ar putea găsi forţă de muncă calificată.  Si unul de  negru de fum, sa ne vopsim pe fata cu negru, daca tot am ajuns negrii lui Dragnea.

 Şantiere navale, microbuze, troleibuze, trotinete, motorete sunt pentru campania de la ţară, acolo poate mai găsiţi votanţi pe care să-i minţiţi. Prin anii '90 ne înfrăţisem cu nişte italieni, şi tot aşa ne înfrăţim şi acum. Atunci ne povesteaţi cum vor veni italienii şi or să facă până şi un hipodrom, dacă îmi aduc aminte bine. Cai verzi pe pereţi o să vedem şi acum, dacă o să mai câştigaţi alegerile.

 Miracolul chinezesc sau faptul că în China se trăiește mai bine decât la noi, că este o ţara mult mai liberă şi democrată, toate acestea sunt aberatii ale unui individ dornic de parvenire. Numai Ceaușescu a venit fascinat după vizitele din China şi Coreea de Nord. V-aţi ales un model foarte bun. La un post de televiziune central aţi vorbit despre o comună din China plină de bani. Ce au făcut chinezii: şi-au concesionat terenurile la investitori străini pentru cultura viţei-de-vie, solarii şi pentru heleştee de pește. Solarii avem şi noi la Giuvarasti, vită-de-vie şi heleştee sunt în toată ţara, aşa că aţi bătut drumul degeaba.

 O idee bună pentru a câştiga alegerile locale ar fi să aduceţi un chinez care să-l consilieze pe domnul Mohanu. Sau, si mai bine, sa aduceti vreo  5.000 de chinezi care să-l voteze, caci doar asa mai poate câștiga. Timpul schimbării se apropie !

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.