Condeierii lui Dragnea sunt semianalfabeţi.

04 Octombrie 2010, 23:31 | 1192 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Ziarele conduse de oamenii lui Dragnea continuă să comita gafe. Cele două cotidiene se întrec nu doar  în linguşirea lui Dragnea ci şi în gafe.

 Astăzi vă prezentăm o tâmpită care semnează C.Dumitrescu. Această individă, care putea să stea la cratiţă sau să fie  menajeră la vila lui Dragnea, consideră că poate scrie un reportaj. Evident, că nu poate. Iată un citat din ceea ce a scris referitor la situaţia de la întreprinderea ROVA din Rosiorii de Vede. Cităm :

 "În cursul zilei de 7 septembrie, o delegaţie formată din aproximativ şase angajaţi ai ROVA Rosiorii de Vede, s-a prezentat la Prefectura Teleorman pentru a cere  să se facă dreptate."

 Ce o înţelege această individă prin "aproximativ şase angajaţi"? Unul nu avea jumătate din corp şi erau de fapt cinci şi jumătate sau era vreunul cu trei picioare şi a aproximat şase din cei şase şi un sfert de angajaţi? Unde i-aţi găsit, domnule Dragnea? Sunt atat de prosti ca sfideaza ridicolul. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.