L. Dragnea ...şi democraţia.

04 Octombrie 2010, 23:01 | 1028 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Titlul putea fi continuat cu "baba  ... şi mitraliera", pentru că ceea ce face  Dragnea în judeţ este antidemocraţie.

 Că-şi organizează simpozioane  agricole, la Turnu-Măgurele, nu e un semn de democraţie,pentru ca doar firma sa, Teldrum, are posibilitatea să-şi exhibe utilajele agricole în faţa unui monument istoric, în dispreţul legii. Vizita în China, ca şi a lui Ceauşescu în Coreea de Nord, l-a schimbat şi mai rău pe L.Dragnea. Declaraţiile sale nu mai lasă loc la echivoc. Dumnealui a declarat că în China sunt mai multe libertăţi decât în România, o asemenea enormitate nu putea s-o spună decât un individ dus cu pluta. Când dictatura comunistă chineză ucide, zilnic,  zeci de oameni, prin execuţii pe stadioane ( aşa cum visa un alt lunatic, CV.Tudor) sau prin avorturile ilegale, domnul Dragnea a văzut democraţie.  

 Tot Dragnea spunea că România are resurse uriaşe dar aici se fură mult. Asta aşa e, se fură foarte mult, martor poate fi chiar domnul Dragnea. Peste 4 ani, la noi în judeţ nu va mai există decat o firmă, Teldrum, şi  un partid, PSD. Aceasta este calea pe care o preconizează domnul Dragnea pentru locuitorii judeţului. Vom ajunge cu toţii angajaţii lui Dragnea şi vom fi legaţi de glie ca ţăranii din Evul Mediu.

 Domnul Dragnea a văzut o consultare serioasă a cetăţenilor chinezi în adoptarea deciziilor majore. La noi în oraş cine ne-a consultat cu privire la asfaltările Teldrum-ului, la expoziţia de utilaje agricole din faţa Monumentului Independenţei ori cu privire la tariful sau construcţia bacului? Nimeni, evident, pentru că, aşa cum sunt  în consultările din China, pe mai marele judeţului nu-l interesează părerea noastră. Votul nostru contează, domnule Dragnea!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.