Dragnea şi Mohanu, nişte nimeni în China.

03 Octombrie 2010, 11:05 | 1150 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Cei doi şefi ai oraşului Turnu-Măgurele s-au întors de câteva zile din China. L.Dragnea, imediat ce a sosit, a început să îndruge poveşti.

Minciunile curg ca motorina în tractoarele Teldrum-ului. Va prezentăm câteva enormităţi pe care le-a spus capul judeţului.  Plecată la o întâlnire numită Forumul de Cooperare în Agricultura între China şi Europa de Est, delegaţia judeţului s-a întors cu coada între picioare. Iată ce a declarat Dragnea:"În provincia unde am fost noi, la Forumul de Cooperare în Agricultura între China şi ţările din Europa de Est, din toate ţările din Europa de Est, de la noi nu a venit nimeni". Ce dreptate are domnul Dragnea!  Ei au fost consideraţi nu reprezentanţi ai României, ci, ceea ce este corect, nişte nimeni.

Neica-nimeni Dragnea, Mohanu şi Dumitrescu au făcut o excursie prin marea Chină şi s-au întors nu cu vreun acord semnat ci doar cu scrisoare de intenţie în vederea înfrăţirii provinciei Anhui cu judeţul Teleorman. Intenţii sunt, fapte deloc.  O să vedem noi investitori din China la Turnu-Măgurele când va ajunge Dragnea  preşedintele Chinei. Poate atunci şi-o aduce aminte şi de amărâţii din cel mai sărac judeţ al României. Averea lui Dragnea îl face să se comporte ca un conquiztador în ţara incaşilor. Suntem trataţi cu minciunele şi mărgele de plastic şi ni se ia toată bogăţia din judeţ.  Investiţiile cele mai mari sunt în asfalt pentru că Teldrum-ul este societatea care nu pierde nicio licitaţie în judeţ.

Ba, mai mult, Dragnea fiind prieten cu un alt baron roşu, Radu Mazăre, cel care poartă la parade de modă uniformă nazistă iar la întâlnirile PSD costumul de revoluţionar comunist, a primit contracte şi la Constanţa.

Când vom vedea o investiţie bună pentru oraş, din partea acestui individ care nu are ruşine?    

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.