A trecut şi Ziua Recoltei! Primăria mai bifează o acţiune de umilire a locuitorilor.

02 Octombrie 2010, 22:26 | 1181 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Ziua Recoltei a trecut fără a reuşi să fie o sărbătoare autentică, pur şi simplu piaţa locală a fost mutată în parc.

 Organizatorii nu au avut nici un fel de iniţiative sau idei, în a reuşi să adune locuitorii oraşului şi să le prezinte produsele specifice zonei într-un cadru tradiţional. Au făcut această sărbătoare din obligaţie, că trebuia, şi locuitorii o aşteptau. Au mutat piaţa de sâmbătă în parc. Nu trebuie mulţi bani pentru a reuşi să bucuri locuitorii unui oraş de provincie.

 Dacă domnii Mohanu şi Dragnea, împreună cu cei apropiaţi, îşi permit vacanţe în Brazilia, China sau în orice altă ţară, sunt oameni care nu au bani să meargă nici în concediu şi aşteptau de la Ziua Recoltei puţină implicare din partea primăriei pentru a îi face să simtă că pot "respira" aerul unei sărbători populare. Serbările Dunării  au fost organizate tot din obligaţie. La câteva zile, domnul Mohanu a promis la radioul local că la sfârşitul fiecărei luni o să facă o bucurie celor mici prin aducerea topoganelor gonflabile. Nici de această promisiune nu s-a ţinut, iar cei mici sunt supăraţi şi au promis că nu-l vor vota.

 Turnenii simt că primarul este supărat pe ei pentru votul de la prezidenţiale (cel mai mic procent luat de PSD vreodată în judeţ) şi încă nu a trecut peste această infrangere. Utilajele agricole nu aveau ce căuta deoarece a fost o sărbătoare, nu expoziţie. Domnul Dragnea crede că toţi locuitorii oraşului sunt angajaţi la ferma din Liţa şi prin aducerea acestor utilaje ar trebui să sărbătorim, fiindcă domnul Dragnea vrea să ne uşureze munca la câmp. Domnule Dragnea, turnenii sunt mai pretenţioşi şi mai destepţi  decât îi crezi dumneata. Cum credeţi că puteam sărbători printre acele utilaje, m-ai lipseau să aducă câteva vaci pe care să le priponească în parc.

 Gestul cu aducerea acestor utilaje ţine loc de următoarele cuvinte: organizaţi-le ceva la ăia, orice, nu contează. Felul cum ne tratează "conducătorii iubiţi" este o jignire la modul grosolan.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.