Azi, 2 octombrie, la Turnu-Măgurele se sărbătoreşte "Ziua Recoltei".

01 Octombrie 2010, 23:57 | 1467 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Astăzi, sâmbătă, la Turnu-Măgurele, primarul N.Mohanu, proaspăt întors din China, va inaugura sărbătoarea numită "Ziua Recoltei". Este un bun prilej de propagandă pentru acest individ care se plimbă pe banii noştri prin ţări care  nu au  nicio legătură cu Turnu-Măgurele. Credem că a fost încântat de muncitorii chinezi, care  primesc drept salariu sume infime şi trăiesc la limita subzistenţei. Este ceea ce ne doreşte primarul şi noua, să îl idolatrizăm pentru nimicurile pe care le face.

 "Ziua Recoltei " de anul trecut a fost o manifestare electorală, primarul plimbându-se prin ploaie alături de un fotograf şi un cameraman. Spre deosebire de anul trecut, în acest an, L.Dragnea şi-a adus câteva utilaje agricole pentru a-şi arăta puterea financiară. Parcul a fost amenajat special pentru această sărbătoare. Sperăm că cei care îşi vor expune produsele să nu fie "producătorii" din piaţă. Pentru a asigura buna dispoziţie şi a da un aer de autentică sărbătoare au fost invitate Fanfara din Saelele şi Ansamblul de Dansuri din Islaz, două comune pentru care Dragnea simte ceva special.

 După vizita în îndepărtata Chină, domnii conducători iubiţi au nevoie de o reîncărcare a bateriilor şi această sărbătoare este momentul potrivit. Momentul culminant al zilei o să fie plimbarea "tovarăşului" Mohanu, aşteptat de toţi locuitorii după această escapadă. Domnul primar nu o să poată vorbi cu toţi locuitorii, aşa că este aşteptat la radioul local pentru a ne spune ce a căutat în China.

 Dorim producătorilor adevăraţi să reuşească să-şi vândă produsele, iar doamnelor gospodine să găsească preţuri bune, deoarece anul trecut preţurile au fost  un pic cam "piperate".

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.