Turnu Magurele - Traditia locului: Iluminatul festiv e superb, dar lipseste cu desavarsire

02 Decembrie 2023, 07:09 | 1451 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Luminite

Luminile de sarbatori se vor aprinde dupa sarbatori si vor infrumuseta orasul pana la Paste. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Iris pe 03 Decembrie 2023, 19:46
#4
În atenția cetateanului
De ce tot va agitați sunteți sigur că va mai exista PSD de la anu??? sunteți siguri că acest primar va mai îndrăzni să candideze chiar as vrea sa aud motivele din partea voastră din care nu ar mai merita funcția de primar.nu doar așa că vreți voi schimbare că nu merge asa...dar nici nu sunteți pregătiți săi reproșați ceva pentru că nici tupeu și nici pregătire nu aveți pentru a conștientiza ce e bine și ce nu pentru acest oraș....decât sunteți cu treanca / fleanca...deci stați calmi că el va pleca din primărie când va dorii el...
ALINA pe 03 Decembrie 2023, 16:52
#3
CUM TRAITI IN NOUA ERA USL(PSD+PNL)?!
SPOIALA,SPOIALA,PROSTEALA SI MULTA CHELTUIALA.NICIUN LOC DE MUNCA CREAT IN ULTIMII 34 DE ANI,IN AFARA CELOR DIN PRIMARIE SI A CELORLALTE DIN DECONCENTRATE SI SUBORDONATE PRIMARIEI.BUGETARII SI SPECIALII SUNT PE PRIMUL LOC CA IMPORTANTA IN SOCIETATE,PROSTII SUNT BUNI DOAR LA PLATA TAXELOR SI A IMPOZITELOR.HAI SA VEDEM CAT VETI MAI PUTEA REZISTA IN ASEMENEA CONDITII DE PROASTA SI DEZASTRUASA ADMINISTRARE SI CONDUCERE,SI MAI PUTETI SUPORTA MULTITUDINEA DE MINCIUNI SI PROMISIUNI ALE PREZNTILOR CONDUCATORI.SA VEDETI CE HAL DE SCHIMBARI VOR APAREA IN NOUA LEGE A PENSIILOR,SI CE HAOS SI INECHITATI VETI SIMTI DE LA ANUL.PREGATITI-VA DE CE E MAI RAU,SI NU E GLUMA.
Se schimbă pe 02 Decembrie 2023, 18:43
#2
Clima
E deja schimbată. Luminițele alea de pe pomi sunt lic*rici dar cu modificare genetică, ca să reziste la frigul încălzirii globale. Sunt special aduși pentru economisirea iluminatului public. Au un randament ca bec*rile LED.
ilie pe 02 Decembrie 2023, 10:26
#1
paste!?
Pasteti voi .... Forma corecte este PASTI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.