Cititi si va cruciti! Badoi Iulian Petrica, fost procuror la Turnu Magurele, a ridicat sechestru de 35 de mil. euro pe averea lui Ovidiu Tender si a returnat dosarul medicului Irinel Popescu - 8 mil. euro

30 Noiembrie 2023, 07:51 | 2042 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Tender

Cititi si va cruciti! Badoi Iulian Petrica, fost procuror la Turnu Magurele, a ridicat sechestru de 35 de mil. euro pe averea lui Ovidiu Tender si a returnat dosarul medicului Irinel Popescu - 8 mil. euro.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Jude pe 05 Decembrie 2023, 09:46
#6
vechi
Decit o condamnare de răsunet, mai bine o liberare de cacat. E ceva !…
Lipa pe 04 Decembrie 2023, 14:49
#5
lipa
Nu știu ce era în dosar, dar tot îi găseam ceva și nu-i dădeam banii înapoi excrocului, dacă eram în locul lui !
Ce tot comentați deciziile judecătorului pe 04 Decembrie 2023, 09:07
#4
Așa și
Știi voi ce era în dosare?
Ion pe 04 Decembrie 2023, 08:36
#3
Sa fim corecti
Un articol de 2 bani...ca si acest site. Aruncati cu ceea ce aveti in suflet si in cap...rahat. fara nici o documentare. De departe unul dintre cei mai pregatiti si cinstiti proc*rori si judecatori, care a ajuns la nivelul ala pe capul si pe barba lui.

Datorita lui toata zona Turnu Magurele a ajuns sa fie cea mai linistita din judet. Si nu o spun eu ...o spun statistici oficiale.

Sa va fie rusine pentru acest articol de 2 lei. Rusine ! Rusine ! Rusine!
Mite pe 30 Noiembrie 2023, 10:58
#2
Și
Care slujbaș al statului, din Turnu Măgurele, nu a fost sau nu este cu PSD-îl ?
Miruna Matei pe 30 Noiembrie 2023, 09:08
#1
ASTA E RASPLATA PENTRU TACEREA NOASTRA
De ce sa ne mai miram atunci cand suntem informati despre obiceiurile unor asemenea slujitori ai Statului Roman,cand in fiecare zi,presa si televiziunile ne prezinta exemple cu posibil cea mai corupta si bine platita categorie de bugeatari,si anume Justitia.Judecatori si proc*rori corupti,putrezi de bogati,cu niste salarii si pensii de neimaginat,consumatori sau distribuitori de droguri,unii condamnati penal si in relatii cu infractorii si interlopii din Romania.Statul Roman este furat si jefuit tocmai de catre slujitorii statului,cei ce trebuie sa respecte legile tarii,fie ei politicieni,justitiari,politisti sau jandarmi cu rang inalt.Vorba sefului statului,"Romania e un stat esuat".Nu cred ca mai poate exista vreo explicatie sau vreun raspuns mai bun la tot ceea ce se-ntampla azi in Romania.Somn usor cetateni!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.