Frujina Ionut, viceprimar comuna Lita si fost gestionar-sef la Nutrelo (firma familiei Dragnea) are legaturi cu alt Frujina (sofer al lui Cuclea si Mohanu)

29 Noiembrie 2023, 11:36 | 2953 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Frujina

Despre Fru si cu Jina

Comentariul zilei - "Voi continua eu cu ceva informatii. Numele de familie de care pomeniti incepe cu ce ati spus voi si continua cu jina, e corect? Deci, Fru, impreuna cu Jina S., fost sofer al lui Cuclea in perioada cand era vice, ulterior al lui Mohanu.

Un slugoi cusut la gura, fara coloana vertebrala, credincios si fara prea multa stiinta de carte, tocmai bun de sageata ori interpus, impreuna cu fratele lui, tot angajat al primariei Turnu Magurele, pana la un punct, niste parliti de pe la Lita, bine studiati de catre sefi, azi, gasiti buni de a ascunde tot ceea ce au agonisit cei ce i-au tinut in brate.

In curand vor fi si ei chemati sa dea socoteala de veniturile din care traiesc si pe care le afiseaza.

Asa ati ajuns, mai, puternicilor ce hotarati soarta cetatenilor din Turnu Magurele, sa va puneti furaciunile din Brasov, Bucuresti ori alte zone din Romania, pe numele unor ret..zi ascultatori, care vor suporta complicitatea voastra cu jaful din banul public???

Astia sunt, dragi cetateni, cei pe care-i votati de peste 25 de ani, sa va fure!"

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Răspuns pt postaci pe 05 Decembrie 2023, 17:39
#5
La cât sunteți de pro..ști...
Toți idi.. otii comentează, dar nu știu nici ei ce....
Neinteresant numele pe 30 Noiembrie 2023, 23:23
#4
La pușcărie cu ei
Duceți-vă peste ei cei care stati în lița ca nu rezolvați nimic dacă stați în casă . Primarul ăsta este un mare be..v și un hoț.
Gigel de la hotel pe 30 Noiembrie 2023, 08:31
#3
RUSINEA PSD IESE LA SUPRAFATA
Dupa cum bine vedeti,in ziua de azi e vremea soferilor,a secretarelor,amantelor si ospatarilor.Curiozitatea multora dintre noi este cine se va sesiza si va lua si masuri impotriva acestor jefuitori din banul public,DNA,Parchetul General,Curtea de Conturi?Dar si care este atitudinea angajatilor din primarii,unii cu studii si care lucreaza de ani buni,dar sunt mult mai saraci decat soferii si secretarele?Si ne miram cum dracu majoritatea este mult mai saraca,iar ei din ce in ce mai bogati?Si toate astea numai din banul public.
Goguleț pe 29 Noiembrie 2023, 12:38
#2
Hopa !
Usoŕ Cutia Pandorei incepe sa se deschidă ! Acesti hoti care au acaparat orasul,trăiesc in lux si huzur, cu propietati prin toate zonele tării ! Au interpusi, oameni de legatură, lingăi pe care îi bagă la înaintare ! FAMIGLIA îsi face datoria !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.