Video Garda Nationala de Mediu - Comisariatul General face curatenie la Smardioasa! Mafia dezmembrarilor trebuie lovita si la Carlomanu

22 Noiembrie 2023, 20:14 | 1154 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Carlomanu

Pentru a asigura succesul operatiunii, Comisarul General Adjunct Florin Banica a dispus ca din echipele de control sa faca parte doar comisarii de la Comisariatul General si din indepartatul CJ Maramures, special detasati in acest scop!

De ce oare? Pai, Dana Banu&subordonatii sint "sifoane infractionale" care tin cu poluatorii, carora le faciliteaza obtinerea autorizatiilor de mediu, le fac evidentele si raportarile de mediu, pe care culmea tot ei le controleaza!!!

Asa ca s-au adus oameni cu probitatea morala si buni profesionisti , din exterior, care "tin cu casa, nu cu ursul!".

Remarcatul nostru este comisarul Borondel Marian, care cunoscind si limba romani, a putut descifra intregul caracter infractional al arderii deseurior si ingroparii acestora!

Rugam cetatenii din Turnu-Măgurele si Putineiu sa adreseze sesizari GNM-Comisaritul General si pentru activitatea infractionala de la Cirlomanu, sa taiem aripile mafiei cu deseuri din dezembararea autovehiculelor!

Deci nu la Garda de Mediu Teleorman ci la Bucuresti: B-DUL UNIRII, NR.78,BL.J2,SECTOR 3,BUCUREȘTI ,TELEFON 021.326.89.70 ,FAX 021.326.89.71,E-MAILgardamediu@gnm.ro.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cric pe 23 Noiembrie 2023, 12:22
#2
manivelă
În drum spre Cirlomanu, să treacă și pe la Saelele unde are polițistul Binladen firma ilegală de dezmembrări. Și acolo este poluare la greu !!!!
Gicu de la Cirlomanu pe 23 Noiembrie 2023, 08:51
#1
Foarte tarzie actiunea Garzii de Mediu TR
Acea institutie are o increngatura cu multe alte institutii si cu politicul Teleormanean.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.