Accident mortal in comuna Putineiu

12 Noiembrie 2023, 08:31 | 3.372 | 4
Car Universal
Accident

Un Mercedes alb a intrat intr-un pom.

“Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul București, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Teleorman.

4 comentarii Comentează

 • #4
  Asta pe 15 Noiembrie 2023, 09:52
  E situația
  E grea cartea. Foarte grea ! Trăim un Las Fierbinți național. Dar oamenii " are drept de vot".
 • #3
  Ins pe 15 Noiembrie 2023, 07:59
  S-au, sau sau!
  Corect: sau! (Pt. Y)
 • #2
  Y pe 12 Noiembrie 2023, 17:24
  Celui care a scris
  Spuneți data, ora?...s-au e secret!!!!
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.