Politistii din comuna Lita: Unu e cu oile, celalalt e cu stupii. Pleasov - ofiter IPJ Teleorman se ocupa de dezmembrarile auto. Traficantii de droguri vand droguri

8 Noiembrie 2023, 15:24 | 3.373 | 6
Car Universal
Politia

Comentariul zilei - În Lita sunt 10 persoane care se droghează, băiatu lui H.rel Ci.pit e șefu lor, el aduce marfa și da și la copii în vârstă de 14 ani. Politia din com Lita nu face nimic, unul cu oile, celalalt polițist, Armenu, cu stupii.

6 comentarii Comentează

 • #6
  Gogu pe 11 Noiembrie 2023, 18:15
  Droguri
  Stolojan știe tot în Lita tot ce se fura el cumpăra când o fi eliberat Zinbrea Tudorel zis Amuza a zis ca spune tot despre el ce a furat știe Stolojan ce
 • #5
  Julieta și huidu pe 10 Noiembrie 2023, 20:47
  Poliția de la Alexandria (fostul comandant )
  Fostul comandant al poliției județene mergea la Belina si țar cul zorilor (plopi slavitesti). Și spuneau o poezie
  Bombonică a ales (fiul sau Ștefan făcut din laba de livi Dragnea
  Trobonelul (puiu Dragnea) a cules (l-a mințit pe Dragnea ca fiul sau este academician. Dar el era un prost)
  Iar Liviu Dragnea la arest (ca um prost€
 • #4
  Yote pe 9 Noiembrie 2023, 11:32
  opelu
  Câtă cerneala a c*rs despre ofițerul de la miliția Turnu care se ocupă in mod ILEGAL cu dezmembrări auto/comercializari auto și piese auto, nu se mai ține minte ! Evazionist notoriu, comerciant și nu polițist, asta este ! Câinii latră, ursul merge ( sau invers ). Îl doare la pălărie, el tot ce știe face ! Instituțiile statului se iau de el ? Niciodată !
 • #3
  hahaha pe 8 Noiembrie 2023, 20:57
  buna gluma
  Lita nu apare pe harta si tu vb de droguri…
 • #2
  Vrei si tu sa cumperi? pe 8 Noiembrie 2023, 20:56
  E marfa de calitate!
  Vrei si tu si nu stii cum sa ceri?
 • #1
  David ci.pit sefu drogurilor pe 8 Noiembrie 2023, 16:27
  Pablo escobar de lita dupa spusele dl. Stolojan
  Eu sunt asa zis ul traficant care vinde droguri la copii de 14 ani dupa spuse le dl . Stolojan care nu stie sa lege 2 cuvinte si cu mai multe dosare penale decat note la scl . Nu stie ce vorbe sa mai scoata despre lume ca sa mai ştearga politia din dosarele alea smile)

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.