Politica de Olt si Teleorman - PSD-ul e vechi, prostu-i de la PNL

08 Noiembrie 2023, 05:00 | 1030 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragnea

Liberalii din Olt si Teleorman au facut mereu jocurile PSD. Daca la Teleorman, prin disparitia lui Dragnea, s-a mai rarefiat putin atmosfera foarte incarcata de atatia prosti si hoti, Oltul e sub bocancul PSD.

Eugen Pirvulescu, fostul sef al liberalilor de Teleorman, a condus in stilul lui Dragnea si a fost prins pe trafic de influenta, la fel ca Dragnea.

PSD si PNL sunt dusmani pe scena si frati in culise. 

La Olt se incearca, in apropierea campaniei, revitalizarea luptei politice.

E un teatru ieftin, PSD si PNL se lupta pentru ca cele doua partide sa ocupe numai ele scena politica, putere si opozitie. Dupa campanie isi impart prada.

Seful PNL si prefectul de Olt au fost inlocuiti din cauza ca au facut jocurile PSD Olt.

Actualul prefect de Olt s-a facut remarcat numai prin scandaluri si circ. Nimic concret despre ce trebuie facut pentru dezvoltarea judetului.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ioan pe 09 Noiembrie 2023, 11:25
#4
CARTELUL
Nu cred ca Romania mai poate fi salvata de la faliment total ( blocaj total, cum surprinzator, spune Ciolacu ), prin vot !Sistemul legislativ electoral permite psd-pnl ca, indiferent de rezultatul alegerilor, ele sa faca cirdasie imediat !Istoria a aratat ce se intimpla intr-o tara traumatizata, la un moment, la o scinteie !
Inca o generatie pierduta pe 08 Noiembrie 2023, 11:04
#3
Niste imbuibati parveniti si fatarnici
Ia priviti ce zambete de buc*rie afiseaza acesti pungasi,de zici ca au scos Romania din saracie si mizerie,si acum trebuie sa le multumim si sa-i suportam zilnic.Un fost puscarias,condamnat penal pentru fapte mult mai mici decat pentru ceea ce merita,si un tractorist ce s-a imbogatit peste masura,impreuna cu toate neamurile lor.Voi realizati cine a condus si inca mai conduce Romania?Si ne dorim o Romanie suverana condusa de patrioti.Pai daca astia sunt conducatorii nostri,o sa sfarsim in saracie,datorii si foame cu totii. Ajunge atatia ani de conducere a neo-comunistilor vopsiti in social democrati si liberali inchipuiti,ei in fapt nefiind altceva decat niste profitori oportunisti si hoti.Copiii si nepotii nostri nu va vor uita faptele voastre de hotie si tradare.
Ilie pe 08 Noiembrie 2023, 09:43
#2
POLITICA FACUTA DE HOTI
Ceea ce fac PSD si PNL nu se numeste politica,e doar o cardasie in vederea instalarii la putere si a fura vartos din banul public.Sper ca v-au convins toate actiunile lor meschine timp de peste 30 de ani de cand se tot schimba la putere,azi infratindu-se.Ce argumente mai trebuie aduse pentru a intelege cat de toxica si de falimentara este aceasta combinatie,stanga+dreapta(Uniunea Social Liberala la a-N-a aparitie).Mai pe intelesul tuturor,o intelegere ticaloasa pentru ramanarea la butoanele puterii,si a promova mediocritatea si hotia,in detrimentul respectarii constitutiei,a onestitatii si,nu in ultimul rand,a respectarii legilor tarii.Se pare ca justitia gafaie si isi trage ultima suflare in luarea de decizii drepte,total lipsita de c*raj si demnitate,dar e platita regeste.Ce fel de tara vrem sa mai avem,si cum sa functioneze corect in slujba unui popor saracit si secatuit de taxe si impozite,cu tot felul de legi strambe?Sa iesim cat mai multi la vot,altfel,suntem cu totii vinovati.
Sandu pe 08 Noiembrie 2023, 07:56
#1
Pnl= Psd
Acelasi lucru este si la Turnu Măgurele ! Consilierii PNL sunt vânduti PSD !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.