800 de lei un drum la un spital din Bucuresti. E foarte mult, dar e bine si asa

05 Noiembrie 2023 | 4727 vizualizări | 15 comentarii
Taxi Turnu
Taxi Turnu

Atat costa daca vrei sa mergi cu un taxi din zona Turnu Magurele la un spital din Bucuresti.

Soferul pierde ziua si trebuie sa platesti. Multi batrani apeleaza la astfel de servicii.

Noi atat stim, poate sunt si alte tarife. Primariile din aceasta zona nu s-au gandit sa faca ceva in acest sens sau au facut?!

Comentarii (15) Adaugă comentariu
La votare pe 07 Noiembrie 2023, 10:43
#15
Cu microbuzul.
"Alegătorilor" . majoritatea bătrâne amețite care nu prea știu despre ce e vorba, li se face instructajul, să nu se trezească vreuna că spune și face ce nu trebuie. Un fel de repetiție. Apoi sunt încărcate în microbuze, însoțite de un "ghid" sau " ghiduș", care are grijă să nu comită vreuna vreo abatere, să nu cumva să înceapă să gândească, și sunt descărcate în apropierea secțiilor de votare. Ghidușul le supraveghează cum merg în șir indian, foarte atent până la ușă . Apoi punct ochit, punct lovit. Urmează drumul retur. Așa că..... încă o perioadă bună de timp nu vor circula decât microbuzele, cele care trebuie, au monopol pe transportul persoanelor..
Sandu cu Loganu pe 07 Noiembrie 2023, 09:12
#14
Taximetre intr-un oras pustiu
Acivitatea asta de transport a fost tinuta in viata de pe vremea cand ii apartinea lui Geanta(Dinu Floricel).In timp a fost folosita de catre politicul din Turnu Magurele in scop electoral,adica plimba cetatenii pe la sectiile de vot.Asa se carau si oamenii la vot de catre unii baieti de prin Odaia si Magurele,nu-i asa domnule primar?Hai sa vedem daca se mai practica asta si in anul 2024.Suntem cu ochii pe voi.
Bolnav pe 07 Noiembrie 2023, 08:45
#13
Factura
Dacă merg la medic Buc*rești și mi se impune sa plătesc 800 RON la taxi rog sa mi se elibereze factura pe 800 RON,ceea ce taximetriști nu procedează asa!!!Rog luați masuri ptr aceste persoane care nu au un pic de suflet ptr aceste persoane bolnave
Problema bagajelor pe 06 Noiembrie 2023, 20:57
#12
In timpul transportului cu microbuzul.
În interior, împreumă cu pasagerul nu se poate, nu e loc destul nici pentru oameni. Bagajul se pune în partea din spate a microbuzului. Sunt două uși în spate și ceva loc pentru bagaje. E mizerie. Fiecare se servește, îl pune unde poate, unde e loc sau dacă nu e loc, le împinge pe celelalte si face loc. Apoi se trântesc ușile.. Pàna la destinație nu mai știi nimic de bagaj, se aud doar ușile de acolo când cel/ cei care coboara își iau bagajul. Nu știi dacă a/au luat ce trebuie, te rogi să nu-l fi luat pe al tău. Doar la destinație afli cu emoție dacă mai ai bagajul tău.
Deci, pe 06 Noiembrie 2023, 20:22
#11
Ce să înțelegem
Din postarea de la # 10. Păi înțelegem ce trebuie, adică cine se aseamănă se adună. Dracnea și rudarul sunt parteneri de afacere. Au distrus transportul feroviar Turnu -Roșiori împreună cu organele PSD locale, iar apoi au "salvat" orașul, adică au oferit din mărinimie, milă și iubire de oameni, bineînțeles, dar nu gratis, varianta optimă, corectă, și civilizată de transport : trocariciul. Dai banu și te pui capră.
Pt.#9 pe 06 Noiembrie 2023, 19:35
#10
.
Radarul ăla gagicar....cine dracu sa se uite la un rudar burtos și fără dinți în gura????Doar una ca el,poate,în rest.
Florica Durulea pe 06 Noiembrie 2023, 14:51
#9
Mizerii
Dar când mergi cu maxi taxi ...esti bolnav ...sa nu îndraznesti sa te asezi pe vreunul dintre scaunele din spatele soferului...Fereasca Dumnezeu...alea sunt loc*ri .. " rezervate" de șofer pentru...vreo gagica luata de pe drum ...sau pentru...EL...ASA ...CA ASA VREA P***A LUI...CA E SOFER...
Terente pe 06 Noiembrie 2023, 11:20
#8
Pesta porcina africane
A apărut pesta porcina Africa la Dobrotesti. Unde nu se respecta condițiile sanitar veterinare din exploatații deorece acolo se găsește un medic veterinar care face parte din,, carpeta de perete de la peretu’’ Sorste prodejat de dir. Beucă și marele partid. PNL prin președintele. ANSVA ciociu
Teo pe 06 Noiembrie 2023, 10:48
#7
400-500
Apelați la gane, va rezolva el cu 400 de lei pana la spital oricum cara toate babele din zona
Pt.cetateni pe 06 Noiembrie 2023, 10:46
#6
Afacerea Dracnea
Afacerea cu transportul de persoane este a familiei Dracnea, este simplu, sa fie introduse trenurile și oamenii mai săraci pot alege cu ce sa se deplaseze.Dar când interesele personale sunt mai presus decât ale cetățenilor, vor prospera doar hoții...si radarul, este un băgător de seama...doar pune banii în conturile smecherilor și el rămâne doar cu fala ca e mare patron. Un nescolit, fără liceu a ajuns sa se laude cu o afacere care nu ii aparține și cu abuzarea minorilor prin microbuze.
Mai rău !. pe 06 Noiembrie 2023, 09:14
#5
Dacă ai neșansa
Să ți se scoale în microbuz, nu mai poți să cobori, rămâi înțepenit în scaunul din față. Ratezi stația.
Eu pe 06 Noiembrie 2023, 06:26
#4
Sunt pățit
Am experiența microbuzelor PSD. Am luat purici de la tovarășii de drum. Era atât de bine calculata suprafața din interior pe numărul de persoane, că mi-a fost imposibil să mă scarpin pe unde simțeam că începusera să-și facă puricii de lucru.. Drum bun !
Vali pe 05 Noiembrie 2023, 18:31
#3
Dar o inmormantare cat mai costa?
Ce facem,transformam masinile particulare in salvari?Dar masinile salvarii ce vor face,vor cara lemne si carbuni la pop**atie?Doamne,in ce grad de degradare ce a ajuns zona asta?!Si cand te gandesti ca noi,cetatenii,am girat atata timp nemernicii ce ne conduc.Spitalul ce rol mai are,de ce sunt platiti angajatii lui cu salarii imnse?Vedeti,nu mai cautati vinovatii,e suficient sa va uitati in oglinda,bine,unii dintre noi.
Violeta pe 05 Noiembrie 2023, 17:43
#2
CINE MAI APUCA ACEL DRUM
Sa vedem cum va iesi majoritatea celor bolnavi din aceasta iarna.Nu-i vor omora bolile,ci facturile si preturile de la alimente,medicamente,imbracaminte,incaltaminte,taxe si impozite.
Băi nemernicilor ! pe 05 Noiembrie 2023, 17:23
#1
Descuiați gara,
Faceți demersuri să fie trenuri până la Roșiori. Să reparați prostia pe care ați făcut-o. Lăsați dracului afacerile voastre cu microbuzele lui Dracnea & Bombonica, și ale rudarului. Să fii bolnav, să nu ai bani, să mergi cu microbuzele în înghesuiala aia, fără aer și cu genunchii la gură ? Ați încercat, e bine ? Nu, nu știți cum e ! Vă doare-nc*r !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.