ANIF Teleorman colcaie de colaboratori ai Securitatii! Nasu’ - Dasa Ionel si finu ’- Trifu Lucica!

03 Noiembrie 2023, 16:04 | 3222 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Trifu

 Finul acestuia Trifu Lucica - inspector de specialitate in cadrul ANIF Teleorman (fost subprefect de Teleorman si Comisar Sef la Garda de Mediu Teleorman) este si el coloborator al Securitatii pe principiul: "cine se aseamana, se aduna!"

Acesta a turnat la Securitate sub numele conspirativ de ,,Dan Bucur" colegii si profesorii din Liceul Real-Umanist "Unirea,, Turnu-Măgurele, in perioada 1976-1978, intocmind note informative sau relatind verbal lucratorilor Securitatii.

A semnat angajament de colaborare cu Securitatea in data de 01.11.1976 si a pirit faptul ca colegii sai ascultau muzica la postul Europa Libera si spuneau bancuri politice!

Ba chiar si-a turnat si gazda la care statea pe motivul ca, fiul acestuia intretinea relatii intime cu o fata, ce avea o matusa in RFG!!!

Judecatorii: Carmen Ilie, Emanuel Albu, Liliana Visan si magistratul asistent Daniela Tudor au constatat prin decizia 2552/24.05.2012 in cadrul dosarului 10193/2/2009 calitatea de colaborator al Securitatii a lui Trifu Lucica!!! Irevocabila!

http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2013/Trifu Lucica.pdf

Ca sa ajunga functionar public (comisar sef) si sa fie numit subprefect acest personaj sinistru, a dat declaratii ca nu a facut politie politica! Declaratii false de care a uzat!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Pt Turnean pe 06 Noiembrie 2023, 11:35
#7
Cat de nenorocit esti !
Bineinteles ca toate relele sunt cu PSD pe ele. Trifu Lucica pesedist? Esti un idiot, bai, a fost liberal, sec*rist, lingau, inbcrezut, mincinos ! Nu pesedist, bai, idiotule !!!
Florina și Anca pe 04 Noiembrie 2023, 19:32
#6
PPA și DNA
La DSV tr sau BSV. Directorului actula se ascunde mult putregai se încearcă sa se ascundă apariția pestei porcine africane. Care a apărut la cetățeanul Toma ,și s-au omorit porci dar aceasta exploatație. Nu îndeplinea normele sanitar veterinare,iar acest director din Beucă a mușamalizat totul cu toate ca a fost avertizat ca costy doctorul este paralele cu situația de acolo spumuind ca are pile la ANSVSA la ciociu,iar acuma vor despăgubiri . Pentru ce?
Un turnător din Turnu pe 04 Noiembrie 2023, 00:19
#5
Urare
Să fie de capul lui!
Turnean pe 03 Noiembrie 2023, 22:03
#4
O sc*rsură
Trifu Lucică ? Un oportunist, un lingău care cică era liberal, dar el era un pesedist sub acoperire ! Un profitor al zilelor noastre ! Să dea banii înapoi, iar ca acest turnător sunt multi, foarte multi ! Turnu este un oraș in care ponderea turnătorilor era foarte mare ! Fostii turnatori au fost racolati de actuala conducere pentru a nu fi desconspirați !
Sebi pe 03 Noiembrie 2023, 21:02
#3
Oare omul asta cum se mai uita în ochii colegilor lui de liceu?
Probabil a fost la aniversările de 10 ani, de 20 de ani sau de 30 de ani de la terminarea liceului și a mîncat,a băut, a dansat cu cei cărora le-a a făcut rău! Și parcă soția turnătorului era chiar contabil sef chiar la acest liceu, nu?
O fosta colega pe 03 Noiembrie 2023, 18:58
#2
Sec*ritatea veche si-a lasat urmasi
Mda,un personaj alunecos,si cu nimic extraordinar in pregatire, care sa-l recomande in acele functii.Si ca el sunt multi alti sifonari.Au parazitat politica numai prin "recomandari" ale sefilor care le cunosc bine trecutul,si stiu ca vor raspunde la orice ordin dat.Mars,papagalilor!
Meseria este pe 03 Noiembrie 2023, 17:15
#1
Brățară de aur
Meserie de meserie, sec*rist, milițian, polițai (tot milițian).. Aceste "meserii" au fost cele mai căutate de copiii teleormănenilor. Măcar informator, să iasă ceva. Teleormanul a fost principalul furnizor de " meseriași ".pentru ministerul de interne, pentru forțele de represiune.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.