Mai multe fabrici de tricotaje din Turnu Magurele dau in somaj sau "forteaza" angajatii sa plece prin demisie

02 Noiembrie 2023, 09:16 | 1969 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Tricotaje

Fabrica Imperial are restante la plata salariilor. Sa ai salariu minim si nici ala la timp! Unde sa se indrepte lumea cand e saracie peste tot.

Primaria Turnu Magurele baga bani foarte multi (revenim pe acest subiect) in fotbal fara sa se gandeasca la problemele adevarate. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Frank pe 02 Noiembrie 2023, 21:09
#4
Ptr străinul
Cei care au loc de muncă nu apreciază.
Străinul pe 02 Noiembrie 2023, 15:09
#3
Oraș mort
Consilierii locali au pus vreodată problema să facă în Turnu Măgurele un parc industrial, pentru a crea loc*ri de muncă, îi interesează dor să le fie lor bine.
..... pe 02 Noiembrie 2023, 12:23
#2
Ciuma rosie
Echipa de fotbal este cea mai mare tocătoare de bani și creatoare de loc*ri de muncă (sinec*ri) pentru psd.
Nelu pe 02 Noiembrie 2023, 09:57
#1
IN CURAND FA FI FALIMENT
Au ramas doar fabricile de tricotaje ca importanti angajatori la Turnu Magurele.Pai daca sunt nemultumiti de personalul pe care-l au in prezent,care e si asa prost platit,unde vor merge,in China,unde vor gasi prosti mai mari si mai ieftini decat pe la noi?Autoritatile locale nu au fost interesate de noi investitii si de crearea a noi loc*ri de munca.Sa vedem de unde vor colecta taxele si impozitele locale pe viitor?Poate din imprumuturi,ca pop**atia e deja stoarsa si saracita la maxim.La nimic facut pentru oameni,de nimic vom avea parte cu totii in viitor.Aceleasi mutre acre si arogante vor sta la conducere,iar fraierii ce vor fi mintiti si prostiti a cata oara,vor ramane in saracie si mizerie,si buni de plata la orice masura imbecila luata de PSD+PNL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.