Foto Democratie pentru dulai nu si pentru catei. Primaria Turnu Magurele a interzis accesul in Parcul Municipal celor care isi plimba cateii

01 Noiembrie 2023, 16:42 | 1590 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cai in Parcul Municipal

Democratie pentru dulai nu si pentru catei. Primaria Turnu Magurele a interzis accesul in Parcul Municipal celor care isi plimba cateii. Clic pe foto

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Un oarecare pe 06 Noiembrie 2023, 16:48
#5
omul si cainele prieteni de mii de ani
Cine interzice cu cainele in parc ? Sunt semne sa nu cacati cainii in parc.. Nu exista decat in Romania interdicta de a calca pe iarba..
Un oarecare pe 06 Noiembrie 2023, 09:11
#4
Pai?
Au gonit proprietarii de caini, cearta oamenii care calca gazonul desi pe pancarde scrie "aici se joaca copiii". Nici ei nu stiu care e regula de urmat in parcul mare. Pai ori au voie copiii pe spatiul verde ori n-au? Daca au sa nu ne mai deranjeze paznicii cu sfaturi iar daca n-au sa puna pancarde cu "zona interzisa" si se clarifica treaba.
O pensionara cu 2 copii si 3 nepoti pe 01 Noiembrie 2023, 19:43
#3
Oamenii au si ei drepturi,nu numai animalele
De ce doar in parcul mare se iau astfel de masuri?Celelalte zone verzi s-au transformat in WC-uri de animale,iar acolo se joaca copiii si se odihnesc si relaxeaza parintii si batranii nostri.O Hotarare de Consiliu Local trebuie sa institue un regulament,impreuna cu niste cuantumuri de amenzi pentru cei ce nu respecta c*ratenia,ordine si linistea publica.In ce tara civilizata ati vazut caini fara stapani pe strada?Am fost de c*rand prin Germani,Austria,Slovenia,niciun animal liber pe strada.Acolo de ce se poate si la noi nu?De ce ne place sa mergem in vacante si concedii prin strainatate,ca e frumos,civilizat si de multe ori mai ieftin.Iar atunci cand intri in Romania,parca intri intr-o zona salbatica si uitata de lume.Eee,se apropie alegerile,si se pare ca nu cainii voteaza.
Nu se poate ! pe 01 Noiembrie 2023, 18:07
#2
E discriminare !
Doamna profesoară consilier Atheneu s-a dus (sau a fost dusă) degeaba la porțile Cotroceniului să-l huiduie pe Iohannis? Și acum !? Asta e răsplata ? Unde va plimba câinele ? A fost maniPulată .
Fulga pe 01 Noiembrie 2023, 17:40
#1
zic si eu
Foarte bine, sa se duca cu ciinii pe tabon !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.