Anturajul e periculos - Turnu Magurele, Zimnicea, Corabia - cand e vorba de fapte rele

13 Octombrie 2023, 09:22 | 7302 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Corabia

Anturajul -  Totalitatea persoanelor care constituie mediul social particular al cuiva, care înconjoară în mod obișnuit pe cineva; mediul, compania, societatea în care trăiește cineva.

In cazul de fata, anturajul are un nume - PSD.

Primaria Corabia si-a luat corabie ca sa plimbe "turistii" pe Dunare. Care turisti, ca la Turnu si Zimnicea nu se mai aude nimic de aceste vaporase.

Bineinteles, corabia va fi folosita in interesul si de catre conducerea Primariei orasului Corabia, acestia fiind turistii doritori de plimbari pe Dunare. Se gandesc ei la ce nevoi au locuitorii orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Misu pe 19 Octombrie 2023, 22:04
#3
Misu Secretosu
Un tembel. În Germania țigările sunt mult mai scumpe! Probabil el a lucrat pe la vreo firma unde se putea orice pe semnatura lui!

Dedea și vulpoiul pe 14 Octombrie 2023, 20:44
#2
Stat de drept fals
La dsvsa tr unde conducerea este asigurat de ianculescu iulian director executiv si mohora coralia jurista biospermista,cu diploma fașa de la bioreactor (Biosperma ) falsifica documente cu complicitatea. Mariei de la contabilitate si a lui schiopu marian. Fost traficant de țigări di la Germania acoperă prostiile in contabilitate ale acestui escroc de director . Mohora coralia si ianculescu sunt in incompatibilitate, DNA si ANi Treziți-vă-a. Sunteți labagii de serviciu.
Ionut pe 14 Octombrie 2023, 04:01
#1
Orasean
Le dau idei și la ăștia ai noștri sa cumpere și ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.