Cartierul Magurele, Turnu Magurele - Majoritatea magurenilor si-au facut camera, camere, pentru oaspetii nepoftiti, depinde de numarul lor si de unde vin

12 Octombrie 2023, 18:28 | 9910 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Camere

Magurenii au atat de multi musafiri nepoftiti incat au fost nevoiti sa-si faca mai multe camere.

Cate camere au locuintele magurenilor: bucatarie, sufragerie, dormitor, hol, debara si camera video de la coltul casei pentru oaspetii nepoftiti.

Nu mai e o fita, camera video a ajuns o necesitate.

Nu credem ca exista un cartier cu atat de multe camere pentru musafirii nepoftiti. Clic pe foto

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Eu pe 25 Octombrie 2023, 23:46
#8
Pentru “Ala”
Cartierul Magurele a fost primul cartier al faimosului oras mentionat si anume TR. Magurele matale daca ai venit de la țara si stai “la bloc” mare orașean nu ai de unde sa știi. Odaia are 10 ani de cand e si ea considerata “cartier” ca era sat Odaia, Lița, etc. astea. E plin de oraseni parveniți “la țară înfloresc pomii de la țară vin și domnii” melodia voastra!
Dan pe 14 Octombrie 2023, 20:51
#7
Pentru coclitul de primar
Dar piticul porno stie ca au crapat casele de pe soseaua de pe magurele de la atîtea tiruri care circula zi si noapte...de ce nu face centura a orașului..
Klaus pe 14 Octombrie 2023, 10:36
#6
Măgurene...
Că peste calea ferată pe lângă toate camerele caselor se mai pun și camere video împotriva hoților. Un joc de cuvinte...
Anton Pann,Libertatii si altele pe 14 Octombrie 2023, 08:44
#5
O SA NE FACEM SINGURI DREPTATE
Un prost intreaba ce a vrut sa spuna autorul?Daca nu intelege,pot sa-i spun eu.Cetatenii care stau la case in Cartierul Magurele,dar si Odaia sau prin oras,sunt vizitati de catre niste minoritari,fara ca ei sa fie poftiti,prin gospodariile proprii,si deposedati de diferite bunuri.Adica sunt furati,si asta pentru ca Politia e aproape inexistenta,ea ocupandu-se doar de lucruri marunte,conform pregatirii lor.
..... pe 13 Octombrie 2023, 21:19
#4
Ciuma rosie
Magurene ești prost de bubui și bineînțeles PSD-IST.
Ala pe 12 Octombrie 2023, 19:21
#3
Cei din primărie și poliție
Cartierele Măgurele și Odaia fac parte din acest (Municipiu) oraș Turnu Măgurele AU ACELEAȘI DREPTURI CA ȘI CEI DE LA BLOC .SI CU ȚIGANI CARE NU PLATESC LA PRIMĂRIE DAR IAU BANII NEMUNCIȚI RUSINE CELOR DIN PRIMĂRIE PLATITI DE ȚIGANI CARE SUNT ȘI SPAGARI PENTRU POLITIA DIN TURNU MĂGURELE ȘI JUDEȚUL TELEORMAN. SUCCESURI SPAGARILOR SI CRIMINALILOR CU DROGURI.

BAFTA POLITISTILOR FORMATI LA RIOASA(LUNCA TR.) ALEGERILE SA FI CU CETĂȚENII CINSTIȚI.
Măgurean pe 12 Octombrie 2023, 18:54
#2
adică ?!
Ce articol e ăsta ? Ce a vrut sa spuna autorul ? Nu înțeleg !...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.