Turnu Magurele, zona de case din jurul Sf. Vineri - O familie cu vila impozanta a lasat apa sa curga pana s-a surpat casa vecinilor

12 Octombrie 2023, 17:10 | 6822 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Bypass

Vila impozanta are bypass. Bypass a scumpit apa prin metoda coeficientul de neinchidere. Se fura apa cu voie de la Apa Serv.

Foarte multe bypass-uri la persoane fizice si juridice. Aici trebuie cautat coeficientul de neinchidere, nu impartit tovaraseste la tot orasul.

Exista aparatura si proceduri pentru a rezolva problema. Clic aici pentru "Cum se depisteaza furturile din reteaua publica de apa."

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Dan pe 14 Octombrie 2023, 20:58
#4
Pentru cocalari de la apaserv
Păi da la ciori le da gratis si la apartamente ne pune ..pierderii..adică furt pe fata...e lasa ca îl prind eu pe șefu lor...țăranul ala basit...
Cetatean pe 13 Octombrie 2023, 08:56
#3
Apa moca
Toata vara costorarii care stau la casa spala masinile la strada si uda spatiul verde de la portile lor de parca au dunarea la ei in c*rte,pe magurele la fosta fabrica de paine este un robinet montat de apaserv pe strada unde toata vara ti**nii din zona spala covoare,culmea daca e moca pana si ursarii se spala.
Aurel pe 13 Octombrie 2023, 06:26
#2
Primaria si ApaServ stiu?!
O mare parte dintre aceste vile "impozante" au bypass-uri.Se stie despre ce categorie de consumatori este vorba,dar pentru ca alegeriile stau sa vina,se pune mereu batista pe tambal,numai si numai pentru stransul voturilor de catre un partid anume,sa zicem PSD.Si mai intrebam cine si de ce protejaza furtul de orice fel al celor ce nesocotesc legea.Complicitatea exista,iar institutiile ce trebuie sa ia masuri tac malc in fata politicului.Apropos,vila impozanta are autorizatie de constructie?La cat de incarcate sunt facturile de apa,cred ca jumatate dintre consumatori ocolesc contorizarea apometrelor.Autoritati,dormiti,ca prostii platesc furturile smecherilor!Nu mai este mult si realitatea va confirma cele spuse si dovedite de catre cetatenii corecti.
Y pe 12 Octombrie 2023, 19:29
#1
Cititorul sait.
Acolo avea interes sa cumpere ieftin deci era din primărie. Sa își facă vila pe bani publici
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.