Asa se fura, nu cu sacu'. "Fotbalul la stat". Proiectul-escrocherie Cetatea Turnu Magurele - jucatorii vin cu doua zile inainte de meci, conducerea da goluri in buget

06 Octombrie 2023, 04:54 | 1526 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Escrocii

Fotografia e din 29 august si e facuta in acelasi timp, dar din alta pozitie, cu cea de la articolul precedent si postata in data de marti, 3 octombrie, si la care scria "antrenament, determinare, peste trei zile un nou meci". Pagina Facebook i-a dat de gol.

Jucatorii vin cu 2-3 zile inainte de meci si se pregatesc cat altii in cinci. Bineinteles, conducerea deconteaza mancare (Briza) si tot ce tine de functionare ca si cum jucatorii ar sta numai aici.

Uite asa e multumita toata lumea, turnenii fiind singurii pagubiti. 

Pagina Facebook e plina de postari despre cum se pregatesc, numai ca s-au dat de gol.

Asta e fotbalul la stat.

O primarie trebuie sa sustina financiar si sa organizeze competitii sportive, sa fie bazele sportive gratis, pentru a dezvolta sportul si un mod sanatos de trai.

Atunci vor avea de unde sa selecteze jucatori la echipe reprezentative pentru localitate. Cluburile trebuie sa fie finantate de catre privati. Asa se face fotbalul la stat (cum e si in cazul Cetatea), dupa modelul statul la stat. 

Clic aici pentru fotografia postata marti, 3 octombrie. Articolul actual are poza din 29 august, asa au postat pe pagina Facebook. Conform surselor noastre, unul dintre fotografi e lautar local. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Sica pe 07 Octombrie 2023, 07:32
#1
MOFTURI ALE UNUI PRIMAR DE NIMIC
Si uite-asa se sifoneaza banul public.Asta fara ca majoritatea cetatenilor sa fie de acord cu asemenea cheltuieli din bugetul local,fara nicio performanta si utilitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.