Cetatea Turnu Magurele - Vedita Colonesti 2 - 1. Echipa oaspete a avut trei bari si a dominat jocul, a jucat fotbal

22 Septembrie 2023, 19:59 | 1.078 | 3
Car Universal
Cetatea

Cetatea e alcatuita numai din petarde, nu sunt buni de nimic.

Continua bataia de joc a Primariei Turnu Magurele la adresa tinerilor, fotbalistilor si a microbistilor din aceasta zona.

Cativa spectatori injura arbitrii mai ceva ca la usa cortului. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Spectator pe 25 Septembrie 2023, 08:58
  Fotbal?
  Echipa oaspete a jucat fotbal??? Pai daca juca ceva la cat i-au ajutat si arbitrii n-aveau cum sa plece fara 3 puncte de la Turnu... wink
 • #2
  Ilie de la sculari pe 24 Septembrie 2023, 12:38
  Întrebare pentru #1
  Numele tău complet este Tianu gabriel și ați locuit sau încă mai locuiti și la Nicolae Bălcescu,ultima casa pe partea dreapta la ieșirea spre satul Dorobanțu .?
 • #1
  Gabriel de la Nicolae balcescu pe 23 Septembrie 2023, 19:56
  Chiloți pentru giuvarasti
  De stefanel Dragnea care i-a cumpărat persoanelor de la giuvarasti. Chiloți folosind bani de la ferma salcia nu vorbiți nimic,chiloți au. Făcut 35000eur. Ca la psd -ul lui Dragnea,acuma se cumpara. Chiloți pentru carmen Dan.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.