Urmeaza investitii si in calea ferata de la Turnu Magurele Port?

21 Septembrie 2023, 21:36 | 1.143 | 1
Car Universal
Calea ferata

În Monitorul Oficial Partea I nr 844 din 19 septembrie a fost publicată HG 831/2023 privind modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 643/2011 pentru aprobarea Condiţiilor de închiriere de către Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.” – S.A. a unor părţi din rețeaua feroviară neinteroperabilă, precum şi gestionarea acestora.

– linii de legătură a infrastructurii interoperabile cu zonele de frontieră, respectiv: secțiile Timișoara Nord – Jimbolia, Zorleni – Fălciu Nord și Medgidia – Negru Vodă; – grupe și complexe feroviare, respectiv: Turnu Măgurele Port, Caracal Gr.Tehnică, Timișoara Nord – Timișoara Vest și de tipul liniei Dorobanțu – Medgidia PC2 [denumită anterior Dorobanţu – Romcim (PC 2 Medgidia)];

Mai mult >> de la sursa

 

1 comentariu Comentează

  • #1
    Acarul Pain pe 22 Septembrie 2023, 06:56
    ?!
    Poate sau dat bani sa o scoată de acolo. Nu se înțelege nimic din articolul de baza.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.