S-a luat apa in Turnu Magurele! S-a defectat electropompa. Unde e electropompa?!

18 Septembrie 2023, 15:00 | 2713 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cheson

Comentariu la postarea Primariei - "Si obligatoria pompa de rezerva, unde e meseriasilor? ati invatat la scoala, 1activa+1de rezerva, 2a+1r, 3a+1r, 4a+2r etc!"

Primaria Turnu Magurele - "Urmare defecțiunii apărute la electropompa din chesonul de captare apă din fluviul Dunărea, ce alimentează stația de tratare și dezinfecție a apei aferentă SC Apa Serv SA – Sucursala Turnu Măgurele, vă facem cunoscut că furnizarea apei potabile utilizatorilor de pe raza municipiului va fi întreruptă pentru aproximativ 10 ore, începând cu ora 10.00, în data de 18.09.2023, până la remedierea defecțiunii și repunerea în funcțiune a sursei de captare."

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sica Hagi pe 19 Septembrie 2023, 19:21
#7
Hoților de carton
Corect PSD asta ne-a distrus hoților huaaaa ne mâncați zilele a-ți scumpit tot ce ne face noi cu salariile astea mizerabile husa mueee
Anonim pe 19 Septembrie 2023, 15:32
#6
Hoti
Și apa care se fura hidrant tribunal gradina tribunal ect
Cand opriti si aerul?! pe 19 Septembrie 2023, 07:46
#5
UN ORAS IN FALIMENT SI DISOLUTIE
Spuneti oamenilor cati ani de exploatare are echipamentul de la Cheson,si de ce nu a fost schimbat pana azi,ca probleme au mai fost?Si mai spuneti si de ce nu a fost pusa in functiune noua statie,ca banii stiti sa-i luati.Chiar nu raspunde nimeni pentru asta?Am fost obisnuiti cu tacerea si gandul ca lucrurile pot merge si asa,la nesfarsit,iar ei cu banii, nesimtirea si neimplicarea.Asteptam si o reactie din partea primariei,a societatii de furnizare a apei,dar si opinii si semnale din partea cetatenilor.Cum ganditi si va comportati,asa traiti.
Doamnelor pe 18 Septembrie 2023, 23:04
#4
Din Turnu
Vedeți ce vă face Cuclea?.Stați cu păsăricile nespălate și urât mirositoare. Să țineți minte la votul di 2024..

Gheorghe pe 18 Septembrie 2023, 22:41
#3
Cititorul sait.
Chsonul este la Primărie cu personal de întreținere???Cic.?
ilie pe 18 Septembrie 2023, 21:23
#2
cheson
Instalatia de la "Cheson" nu mai e a combinatului ?
Apa pe 18 Septembrie 2023, 21:10
#1
Cheson
Opriți l odată și dați l în funcțiune pe cel nou(plutitor), consuma ENORM. De aici și prețul uriaș la m3 de apa. Dar rămâne niciolaie fără energie, deci...........
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.