Parc industrial - cel mai simplu lucru pe care trebuie sa-l faca o administratie care doreste dezvoltarea economica. Mafia din zona este contra

16 Septembrie 2023, 18:59 | 1355 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Parc industrial

Parcul industrial nu e numai pentru investitori mari. Iesirea din Turnu Magurele spre Corabia e unul dintre locurile unde poate functiona un parc industrial.

Acolo isi pot gasi locul de la service-uri auto la intreprinderi. Rezidentii primesc tot felul de facilitati fiscale. Suprafata minima trebuie sa fie de 5 hectare.

Stapanii zonei nu doresc un parc industrial pentru ca le-ar incurca interesele lor economice, concurenta nu le face bine, vezi parcul comercial din Turnu Magurele. Nu trebuie sa desfasoare oricine activitati economice.

Trebuia facut de mult timp un astfel de parc pentru ca agentii economici nu vin peste noapte. 

Administratorul parcului este o persoană juridică de drept privat, română şi/sau străină, înfiinţată în condiţiile legii de către fondatori cu scopul de a constitui un parc industrial, de a dobândi şi deţine titlul de parc industrial, eliberat potrivit prevederilor prezentei legi de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv de a gestiona şi administra, în conformitate cu Legea nr. 186/2013, cu modificările și completările ulterioare, parcul industrial.

Fondatori pot fi unități administrativ-teritoriale, persoanele fizice sau juridice de drept privat, române ori străine, împreună sau separat, care iniţiază constituirea unui parc industrial, conform Legii nr. 186/2013, cu modificările și completările ulterioare.

Rezidentul parcului poate fi orice operator economic, persoană juridică română şi/sau străină, ONG-uri, instituţii de cercetare şi alte unităţi care nu au personalitate juridică, care funcţionează conform legii şi desfăşoară activităţi economice, de cercetare ştiinţifică, de valorificare a cercetării ştiinţifice şi/sau de dezvoltare tehnologică, agroindustriale, logistice şi inovative, industriale etc., în cadrul parcului industrial.

Citeste aici despre parcurile industriale 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Unii distrug si parc*rile verzi pe 18 Septembrie 2023, 08:17
#5
NU SE DORESTE SA NE FIE MAI BINE
Si mai sunt cateva lucruri care nu au fost spuse.De exemplu,faptul ca o parte dintre cei plecati prin lume sau prin tara se vor intoarce,in cazul aparitiei unei asemenea investitii.Un alt lucru bun este si faptul ca orice s-ar produce intr-un asemenea parc industrial,livrarea va putea fi asigurata prin cel mai ieftin transport,cel naval,in orcare alta destinatie cu acces la Dunare.De asemenea,terminalul de gaz este deja in portul Tr.Magurele,iar zona este una foarte aproape de capaitala tarii.Numai cei rau intentionati arunca tot felul de fumigene,cum ca nu se pot realiza niciun fel de investitii prin acea zona,din diferite cauze inventate de ei.
Roxi pe 17 Septembrie 2023, 11:26
#4
Mai,copii,toate au un inceput si un sfirsit
Auzi,mai,"Conte"de kakao,aceleasi tampenii le arunci de fiecare data cand vrei sa transmiti ceva.

Uite cum stau lucrurile,Dragnea,ca de fiecare data,a fost capul tuturor rautatilor si combinatiilor nefericite din zona Turnu,impreuna cu Mohanu(deh,nu le-au iesit comisioanele dorite,asa se spune).Iar minciuna asta cu Parcul Industrial,cat si cu Hidrocentralele de pe Dunare si Olt,a fost rostogolita de cate ori au fost alegeri.Si hai sa vedem cat va mai reusi Dragusin sa-i prosteasca pe cei din Alexandia?Presimt ca anul ce vine,cu multitudinea de alegeri,va face mare deranj prin PSD si PNL.Vin din spate niste generatii carora nu le plac cum a fost condusa tara,la orice nivel,iar in urma votului lor vor transmite multe.
Stanca lui Castan pe 17 Septembrie 2023, 08:36
#3
Nici o sfiriiala!
S-a făcut bre, park d' astaI la Alexandria, s-a tocat vre-o o 5 milioane lei din banii cetățenilor, apoi Dragusin vindu pământul la Dedeman! Așa că vorba și bătută și f..... și cu banii luați, e Lixandria! Se poate același model și la noi, dacă insistă Cucu, Cuza și Emi!
Contele Mapuci de Daravela pe 16 Septembrie 2023, 23:34
#2
@Claudiu Crăcea
Claudiule, nu tu băteai câmpii cu parcul industrial la UVCP? Nu te prostise cu aiureala asta Biciu? Și ai luat nu după aia la alegeri? Tu pe cine iei de proști fraiere? Nu știm noi cât tragi la cântar?
Tianu Cristina pe 16 Septembrie 2023, 20:34
#1
Spune spune prost (politician) bătrîn
Sa spună Dragnea și simionescu de ce nu s-a făcut parc. Industrial întruni Măgurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.