PRODUS IN TELEORMAN! Nu e tomata, nici usturoiu, ci AI!!! Inteligenta artificiala de la Rosiorii de Vede va analiza „sentimentele din textele in limba romana”!

08 Septembrie 2023, 22:20 | 1192 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Teleorman

Societatea se numeste T2 SRL. Pentru achizitionarea pachetului AI de „analiza a sentimentelor” a fost lansata o licitatie pe SEAP: „Produs software inovativ pentru analiza sentimentelor din textele in limba Romana – SENTITEXT”.

Proiectul ar urma sa fie realizat impreuna cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

In urma derularii proiectului, T2 SRL urmareste diversificarea solutiilor informatice pe care le pune la dispozitia clientilor prin introducerea pe piata a unei solutii capabile sa genereze o analiza a sentimentelor din texte cu ajutorul unor algoritmi bazati pe inteligenta artificiala, solutia fiind gandita sa raspunda unei cereri deja manifestate din partea personalului din departamentele de marketing, relatii cu clientii, call-centere si dezvoltarea de business din industria financiar-bancara, dar si de catre decidentii organizatiilor”, scrie in caietul de sarcini al licitatiei.

Proiectul costa 7,2 milioane lei!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Inca un proiect tampit lefel ca initiatorul pe 09 Septembrie 2023, 09:30
#4
NU VA MAI POTOLITI DIN FURAT
Se inventeaza tot felul de proiecte abracadabrante prin care se toaca constant si progresiv banul public.Bai,dar niste proiecte de noi loc*ri de munca pentru puzderia de tineri care sufoca salile de pariuri si pacanele,nu faceti?Veti da socoteala pentru toate smecheriile prin care spoliati bugetul de stat si va bateti joc de sumele de bani din taxele si impozitele stranse cu greu de la cetatenii onesti.
Cititor pe 08 Septembrie 2023, 23:22
#3
Incredibil
Mă întrebam ce sentiment are textila din care am rochia .O fi fericita,anxioasa, tristă . Bai fraților,ați inebunit cu toții ??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.