Cum actioneaza Garda de Mediu? Fermieri, plicurile la control! Ba si ceva motorina, nu fi arici la portofel!

08 Septembrie 2023, 13:06 | 1391 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Garda

 Comisarul-șef al Comisariatului Gărzii de Mediu Tulcea,  Dorin Meran, a fost perseverent în a cere mita de la  „clientul"său, un om de afaceri, pe care l-a găsit în concediu atunci când a mers în control la firma acestuia, potrivit datelor din referatul cu propunerea arestării preventive.

În documentul citat anchetatorii DNA arată că prin ordonanța din data de 3 septembrie s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, reținându-se în esență că, făptuitorul Meran Dorin, comisar șef al Comisariatului Județean Tulcea al Gărzii Naționale de Mediu, a pretins de la denunțător suma de 25.000 lei, pentru a aplica societății acestuia o sancțiune contravențională mai blândă (amendă în cuantum cât mai redus sau avertisment), ca urmare a unei presupuse contravenții constatate cu ocazia unui control în teren.

Forma continuată a faptei a fost atrasă de faptul că oficialul de la mediu a primit drept folos necuvenit și combustibil pentru autoturismul personal, în valoare de 398,71 lei.

„La data de 04.09.2023, în timp ce se afla în prezența organelor de urmărire penală, în sediul DGA - SJA Tulcea, denunțătorul a fost contactat de către inculpat, care i-a solicitat să se întâlnească în biroul său, în jurul orei 14:00. Inculpatul a mers în autoturismul său, denunțătorul a luat suma de bani, ambalată într-o pungă de hârtie, introdusă la rândul său într-o pungă alba, de plastic, a intrat în autoturismul inculpatului, a lăsat pachetul între scaunele din față, în dreptul frânei de mână, a luat setul de înscrisuri de la inculpat și a părăsit autovehiculul.

,,Denuntati, denuntati, denuntati!" - asa cum a zis Nemuritorul Beria, caci suna sirena, tremura comisarul sef sau simplu!

Sa scrie toti fermierii teleormaneni jecmaniti de comisarii de mediu deliormaneni: la DNA sau la posta redactiei, daca sint mai putin curajosi! Asteptam provincia!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Agri pe 09 Septembrie 2023, 19:04
#2
Despre
Turnucustiri este cumva din Tulcea? Ar trebui sa prezinte știri preponderent din Turnu Măgurele și detaliate nu doar titluri.
Agri cultura Dolănescu pe 08 Septembrie 2023, 14:02
#1
Fata mea este model, se ia lumea după el!
In judetul lui Dragnea șpaga e un cuvînt necunoscut! Toți comisarii in frunte cu BD maninca din punga, alimentează de la peco, le cresc hopurile in fața vilelor din munca cinstita! Haha haaaaaaa!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.