Video Corabia - Un sofer a fost prins drogat si baut

05 Septembrie 2023, 06:05 | 1431 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Sofer

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Corabia, este cercetat penal după ce, in data de 02.09,  a fost depistat băut şi drogat, la volanul unui autoturism. Mai mult, când a fost oprit de poliţişti, şoferul a încercat să fugă.

Potrivit poliţiştilor, totul s-a petrecut in seara de 02.09, în jurul orei 22.45, când polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Grivița Roșie, din orașul Corabia, județul Olt, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât şoferul nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost urmărit, iar la scurt timp a fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv: T1B THC.

De la sursa: gazetanoua.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.