Nimic nu e intamplator! Dosar penal - Vicele din Plopii Slavitesti a lovit cu pumnul, pe la spate, un cetatean chiar in Primarie

2 Septembrie 2023, 21:23 | 1.788 | 1
Car Universal
Primaria
Costel Moraru - 25 august 2023
"Stau asa si ma intreb.
Cum este posibil ca viceprimarul din primaria Plopii Slavitesti sa isi permita ,cand un cetatean merge la primarie cu o anumita problema, sa-l ameninte pe cetateanul respectiv cu bataia, iar cand omul da sa iasa din birou sa vina pe la spate si sa-l loveasca cu pumnul.
Multi o sa ramaneti surprinsi, dar asa s-a intamplat astazi 25 August 2023 si eu sunt "Stan patitul", dar omeste si de bun simt ar fi ca in prima sedinta a Consiliului Local, domnii consilieri impreuna cu domnul Primar sa-i ceara demisia. Nu este posibil ca in cadrul unei primarii sa se petreaca asemenea fapte din partea unui viceprimar platit din banul public."

1 comentariu Comentează

  • #1
    Traian pe 4 Septembrie 2023, 09:20
    Cand nu e minte,se apeleaza la violenta
    La o asemnea iesire a unui reprezentant al comunitatii,nu se poate raspunde decat cu aceeasi moneda.Aveti putina rabdare,ca nu va mai trece mult si o mare parte dintre acesti cetateni isi vor face singuri dreptate.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.