Nimic nu e intamplator! Dosar penal - Vicele din Plopii Slavitesti a lovit cu pumnul, pe la spate, un cetatean chiar in Primarie

02 Septembrie 2023, 21:23 | 2064 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria
Costel Moraru - 25 august 2023
"Stau asa si ma intreb.
Cum este posibil ca viceprimarul din primaria Plopii Slavitesti sa isi permita ,cand un cetatean merge la primarie cu o anumita problema, sa-l ameninte pe cetateanul respectiv cu bataia, iar cand omul da sa iasa din birou sa vina pe la spate si sa-l loveasca cu pumnul.
Multi o sa ramaneti surprinsi, dar asa s-a intamplat astazi 25 August 2023 si eu sunt "Stan patitul", dar omeste si de bun simt ar fi ca in prima sedinta a Consiliului Local, domnii consilieri impreuna cu domnul Primar sa-i ceara demisia. Nu este posibil ca in cadrul unei primarii sa se petreaca asemenea fapte din partea unui viceprimar platit din banul public."
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Traian pe 04 Septembrie 2023, 09:20
#1
Cand nu e minte,se apeleaza la violenta
La o asemnea iesire a unui reprezentant al comunitatii,nu se poate raspunde decat cu aceeasi moneda.Aveti putina rabdare,ca nu va mai trece mult si o mare parte dintre acesti cetateni isi vor face singuri dreptate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.