Cuclea - un ,,sportiv" adevarat pe banii Primariei Turnu Magurele!

1 Septembrie 2023, 21:10 | 1.703 | 3
Car Universal
Cuclea

 Sala de sport de pe Castanilor, de la CN Unirea, de linga Spital, va fi intitulata pompos ''Spatiu Sportiv Comunitar"!

Totul contra sumei de 620 mii lei, o zugravela si niste vopsea!

Firma SC CIVIL DESIGN CONSTRUCT SRL e abonata la banii primariei: a reparat Gradinita 4 de 2 ori (in 2021 si 2022) si a construit si reconstruit Cetatea Turris tot de 2 ori (in 2020 si 2022)!

Orasul lucrului bine facut de mintuiala, vorba mesterului Manole, caci ziua se lucra, noaptea se strica!

3 comentarii Comentează

 • #3
  Poncea pe 4 Septembrie 2023, 09:13
  ASTEPTAM ANUL 2024 CU MARE NERABDARE
  Nu Ilie,ne miram de ce stiu toate astea mare parte dintre cetateni,si se vede clar si cu ochiul liber,iar cei din institutiile statului tac sau le sunt complici.Si nu sunt vinovati toti cetatenii care i-au votat.Poate multi chiar i-au crezut,dar vina este a angajatilor din institutiile de control ale statului,care stiu,vad,constata si nu iau masuri,nu sanctioneaza minciuna,incapacitatea de administrare a unui oras si furtul din banul public.Sunt prea multe metode prin care se spoliaza banul public si se fura din orice pozitie.
 • #2
  Mesterul zugrav pe 2 Septembrie 2023, 08:52
  Hotia si prostia conduc Romania
  Si cat a fost parandaratul dat de catre firma spre PRIMAR?Cu certitudine va fi intrebat administratorul firmei,cat de c*rand.Cat i s-a cerut si cat a primit.
 • #1
  ilie pe 1 Septembrie 2023, 21:41
  prosti
  Va mirati ? Nu voi i-ati votat pe acesti prosti, dar HOTI !?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.