Asa arata o strada reabilitata de Primaria Turnu Magurele. Proiect: solutie tehnica demna de Cartea Recordurilor: coruptie in prostie

31 August 2023, 16:51 | 2802 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Strada reabilitata

Strada Horia, Closca si Crisan

Conform surselor noastre, din Primarie se aude ca asa a fost facut proiectul (schimbare conducte) si ca nu au fost prinse parcari cu trotuar.

Urmeaza un proiect nou pentru parcari si trotuar. Nu se poate asa ceva, aici e vorba de furat banul public, dar nu stim, deocamdata.

Primaria a spus ca urmeaza, locuitorii din zona stiu ca la anul se va finaliza. 

Sursa foto

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
ccc pe 01 Septembrie 2023, 11:54
#9
Ipse,doar trebuie sa gindesti putin.
Primarul asta al tau,ce il aperi tu cu entuziasm,nici nu poate fi luat in serios.Craterul ala din carosabil exista,asta trebuia sa fi retinut si tu.Ca strada este reabilitata cu fonduri europene nu scuza cu nimic lucrarile de proasta calitate executate de firme selectate de primar.Nu jigni daca nu ai argumente sa sustii un punct de vedere,numai badaranii fac asta.
Observator pe 01 Septembrie 2023, 10:00
#8
PSD E CANCERUL ROMANIEI
Sper ca din ce mai multi cetateni ai orasului isi dau azi seama cam cat de competenti sunt cei din Primaria Turnu Magurele,de la cei de la Urbanism Local si pana la Primar.Iar daca vor o reteta de cum s-a asfaltat in trecut,sa-l intrebe pe Mohanu cum facea el asfaltare,peticind gropile din asfalt cu sacul de bitum si cu arzatorul de parlit porcul.Astia sunt cei ce va conduc de peste 30 de ani,iar alegerile se apropie si tare mi-e teama ca veti face aceleasi grave si toxice greseli,si veti gira prin vot aceleasi specimene din PSD,oameni din gasca de partid a FSN,PDSR,PSD,si care au distrus,v-au mintit,furat si amagit,fara sa construiasca nimic.
Ypse pe 01 Septembrie 2023, 08:25
#7
Lui Cc
Prostul dacă nu-i fudul și bate câmpii e prost degeaba. Proiectul Cetatea Turnu este făcut cu fonduri europene. Cât despre tunele, alea sunt în creierul tău, mare cât nuca.
Cetatean pe 01 Septembrie 2023, 02:07
#6
De neconceput
Și acum vor să închidă bulevardul Independentei pentru că au terminat de reabilitat strada HCC! Facem zona de promenadă pe centru, pt că cei care se plimba să poată observa mai bine frumusețile orașului!
Turnean pe 31 August 2023, 21:41
#5
Cristiță
Cristiță tismanaru srl firma cu lucrări de calitate, folosește o tehnica inovatoare pe str hcc. E lavişor pe stradă și strada va fi dupe standarde ieuropene
Viju pe 31 August 2023, 20:45
#4
dgfp
Hai dl primar, fa și strada asta ! Ne-am rupt mașinile, credemă !
cc pe 31 August 2023, 19:55
#3
Intrebam si noi !
De ce nu va uitati mai cu atentie ls str.1 Decembrie sa vedeti monstra de prostie din partea piticului cu acolitii lui.Pe aceasta strada isi au sediu Proc*ratura,Politia municipala,Judecatoria si Casa Armatei in reabilitare,unde a murit un om ca accident de munca.Strada este interzisa circulatiei pentru ca a aparut un crater,dupa ce lucrarile de reabilitare au fost finalizate si receptionate de catre specialistii primariei.Strada este interzisa circulatiei de citeva luni! Or fi sapaturi arheologice care conduc catre Cetate,acolo unde primarul nimic a investit ff multi bani,o fi vreun tunel pe unde fug hotii de minia proc*raturii si militiei!
Tianu fraerel pe 31 August 2023, 19:48
#2
Urmașii. Lui ……,
Așa i-a învățat Dragnea sa facă strada,
Vlad pe 31 August 2023, 17:00
#1
Dorel de la primărie îl intereseSza decât banul
Pe dorei de la primărie nu-i interesează cum arată și îl interesează rezultatul șpagă,că de in anul 2024 Dorel zis cucle a nu ar mai candida la primărie ci la Senat .Orașul atata precum Dorel sărac și lipsit de vlaga este însoțit alti dorei precum gheorghe și Cristea care au contribuit la distrugerea UV Cp vorbim de consilierul ghoerge milail.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.