Doldurea de la Caracal, Stanescu, Grindeanu, Chesnoiu, Oprescu - Mafia PSD - „Din moment ce ei au firmele de GPL, nu au niciun interes sa branseze localitatea la gaz"

29 August 2023, 19:32 | 1019 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Doldurea

Istoricul Madalin Hodor explica simplu cum functioneaza „schema politico-mafiota” de la Crevedia si nu numai, o situatie similara putand fi intalnita in numeroase alte localitati sarace ale Romaniei.

„Aici vorbim despre o schema politico-mafiota. Simplu de altfel.

Cu cat o localitate este mai saraca, cu atat primarul si stapanii lui politici castiga mai mult. Poate o sa le para unora imposibil. Sau ilogic . Nu si daca stii cum functioneaza Romania reala si profunda. Sa exemplific cu o situatie proaspata.

Ce interes ar avea primarul ca localitatea respectiva sa fie bransata, de exemplu, la sistemul centralizat de distributie a gazului?

Ati ghicit. Nici unul. Din moment ce ei au firmele de GPL nu? Ce primar ar sari pe banii de dezvoltare de la UE cand are firmulita lui pe numele fiului, sotiei, mamei si bunicii? Cand el s-a imbogatit vanzand butelii oamenilor si vrea sa faca asta in continuare. Ce gaz de la UE? Esti nebun?

Mai mult >> de la sursa

 

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Goiania pe 29 August 2023, 20:37
#1
Lipsa
Lipsește Liviu Dragnea,dar el l-a trădat pe Coldea și a luat-o in freza.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.