Cum se fura la Spitalul din Turnu Magurele. Sporuri si majorari salariale in valoare de 1.528.000 de lei pentru personalul nemedical

28 August 2023, 16:18 | 2412 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele

În urma unei activități de audit financiar efectuată de Curtea de Conturi la Turnu- Măgurele s-a constatat că la Spitalul municipal personalul nemedical a beneficiat în mod nelegal de majorări salariale și sporuri cuprinse între 75% și 85% din salariile de bază.

Aceștia nu se încadrează în categoriile de personal care puteau beneficia de astfel de majorări, iar prejudiciul produs bugetului spitalului a fost de 1.528.000 lei.

Potrivit raportului Curții de Conturi, majorările salariale și sporurile au fost achitate în perioadele noiembrie 2020- ianuarie 2021 și octombrie 2021- martie 2022. Curtea de conturi a dispus recuperarea prejudiciului înregistrat în urma achitării  acestor sume necuvenite.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ilie pe 28 August 2023, 21:41
#2
sat fara caini
Va mira cumva? Asta se intampla cam peste tot in sudul PSD-ist...
Anonim pe 28 August 2023, 19:17
#1
????
Blocul operator are 75% spor și nu au activitate, doar vin la munca și încasează salarii uriașe . Delcea a avut grija sa se încaseze salarii mari la blocul operator și toate ilegalitățile au foat făcute de acest manager,care a furat din fondurile spitalului împreuna cu nevasta lui pt a-și face vile,case, mașini scumpire, concediu in străinătate, nunta de lux,pai pe ce bani credeți voi ca au făcut avere acești doi soți ???????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.