Ce se mai aude despre fabricile de panouri fotovoltaice de la Turnu Magurele

24 August 2023, 22:18 | 3945 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Astrasun

Compania ungară Astrasun Solar,  specializată în proiectarea, construirea, operarea și mentenanța parcurilor fotovoltaice, a finalizat construcția unei centrale fotovoltaice hibride cu o capacitate de aproape 130 kW în Timișoara.

Centrala solară hibridă de 122 kW, alimentată de un invertor de 20 kV, a fost conectată la o unitate de stocare a energiei, care alimentează cu energie verde încărcătoare AC/DC folosite pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Astrasun a început construcția sistemului fotovoltaic la începutul anului, pe un teren de aproape 2.500 metri pătrați din Timișoara, unde a fost găsită îngropată “o mare cantitate de deșeuri industriale”.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ion marin pe 27 August 2023, 11:37
#2
Trădători
Primii pe care poporul român ar fi trebuit și este necesar să i spânzure de picioare cu capul în jos și jupuiți sunt:Ion Iliescu,Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, și toți trădătorii de țară și de neam până la inclusiv K. Iohanel.
Gica electricianul pe 26 August 2023, 09:25
#1
O sursa amagitoare si trecatore de energie "verde"
Baaa,nu mai visati la cai verzi pe pereti,atata timp cat conducerea tarii a fost preluata in 90 de Gruparea FSN,si predata pe rand la PDSR,PSD,USL si revenita la PSD+PNL,iar azi apartine,prin tradarea unor politruci hulpavi si nepregatiti romani,strainilor si intereselor lor.S-au inchis rand pe rand toate minele,hidrocentrale stau nefinalizate in mod intentionat,grupurile 3 si 4 de la Cernavoda sunt doar promisiuni,gazele pare ca nu ne mai apartin in totalitate,iar noi visam la niste amarate de panouri solare care fac fata doar la niste bec*ri.Intreaga Industrie Romaneasca pare ca e distrusa,disparuta sau ajunsa la vorba nemernicului de Roman,"o gramada de fiare vechi".Importam de-afara aproape totul,iar resursele noastre ne sunt vandute de catre corporatii strainine.Mai traim intr-o tara normala?!Viitoarele generatii vor ramane indatorate pe viata unor smecheri straini, inbogatiti de catre niste tradatori de tara si neam.Si nu cred ca meritam cu totii aceasta soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.