Danut Cuclea, zis Celentano, scuipa (conduce) pe Cetatea Turnu Magurele cu Ionut Babadac, zis Flegma.

18 August 2023 | 1818 vizualizări | 4 comentarii
Celentano si Flegma
Celentano si Flegma

Ce poate sa produca unul de teapa lui Celentano?! Scuipa flegme pe Turnu Magurele: banul public, sport, etc.

Presedintele clubului trebuie sa fie din Turnu Magurele, un om de fotbal iubit de microbisti si cu planuri prezentate si dezbatute public, nu impus de primar sau de tot felul de interesati.

Ce scriu doi turneni despre situatia de la club: 

"Flegmă trebuia să plece înaintea lui Costin Lazăr ,cu acest Flegmă președinte nu o sa aveți niciodată echipă? Există mereu temerea ca omul va recidiva oricând și cu orcine ,dacă el a făcut asta cu un fost fotbalist de calibru ce te poți astepta sa facă cu alții acest needucat, E o părere din afară ,trebuia demis și pus altul sau trebuie demis nu este timpul trecut omul este un golan ordinar"

"Bag de seama că Primăria Turnu Măgurele are alocat un buget foarte mare pentru echipă de își permite să facă amicale numai pe nocturnă să aducă jucători cu bolizi precum Tesla etc care recepția a făcut-o statie de încărcare de cite ori trec atîrna cablurile și geamurile noaptea au devenit uși așa se intră noapte numai pe geam e sat fără cîini să vă faceți pe la 2,3 dimineața să vedeți ,o să fac o filmare suntem de rîs de aia m am mutat din oraș e prea mult"

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Adi pe 19 August 2023, 08:44
#4
A
Bai votantilor din Turnu! Cum dracu alegeti voi asa primar? Uitati-va ce sacou are asta pe el, e cu 2 numere mai mare. Zici ca e de pomana de la vreun mort.
Combinatii pe 19 August 2023, 01:04
#3
Lumina
Prizonieri ai propriilor vicii, antrenorul nostru și a ales o meserie total opusa calităților dumnealui, ca fotbalului nu e biserica,sa facem liniște,primarul nu poate reacționa, ca la fel,este restricționat de ceva sau cineva,și singurul om capabil de acolo este președintele clubului,care poate,având licență. Pe care antrenorul principal al ecnoastre n o poseda,vrea,muncește cel mai mult,și în final va reuși!Bafta Ionuț,sa ne aduci buc*rii!!
Rizea fata frumoasa pe 18 August 2023, 15:32
#2
DSV tr
La DSV tr (direcți sanitar veterinara. Condusă de Împăratul ianculescu se afla intr-o hora a bolilor ale animalelor de doi ani si jumătate cu ajutororul colegiului medicilor veterinar condus de Horia mindreanu care au perpetuat aceste boli si sub acoperirea directorului ianculescu. Avind soție pe șefa juridicului mohora,care a pierdut toate procesele pe care instituția le-a avut (mare experta juridică)
..... pe 18 August 2023, 15:11
#1
Ciuma rosie
A plecat tusea (Lazăr) și a venit junghiu (Badoi) !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.