Turnu Magurele si adevaratele probleme. Noro Jerca atrage atentia la cersetorii si falsii surdomuti, dar noi suntem condusi de cersetori de voturi (campaniile electorale) si de surdomuti, cand se vad cu sacii in caruta

11 August 2023, 11:31 | 2098 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele
Cersetori de voturi si surdomuti la nevoile turnenilor - astia sunt cei din fruntea orasului
 
Noro Jerca
"Atenție!!!
Înșelăciune des întâlnită în hipermarket-uri și zona parcărilor practicată de falși surdomuți!... În situația în care la cumpărături sunteți abordați de o persoană care pretinde că este surdomută și că strânge fonduri pentru o fundație care se ocupă de problemele acestor persoane, procedați astfel:
- NU înmânați bani și/sau bunuri către aceste persoane (în cazul în care nu aveți bani, vă scanează coșul de cumpărături și cer ce consideră că au nevoie);
- Anunțați Poliția cât mai repede, asta în momentul în care vă aflați într-un loc sigur, departe de acești indivizi. Nu încercați să îi demascați sau să faceți dreptate. Aceștia umblă în grupuri numeroase, printre care și indivizi care să asigure "protecția și prosperitatea” metodei de înșelătorie și pot deveni agresivi atât verbal cât și fizic atunci când sunt demascați sau confruntați."
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Contele Năluci de Daravela pe 18 August 2023, 12:20
#5
Precizare
Mai bine conduși de un cerșetor decoruri precum Piticul decât conduși de prostul satului precum Crăcea.
Bla,bla,bla,vuvuzeaua striga tare! pe 12 August 2023, 11:10
#4
SFATURI DE LA MILITENI SI MILITARI
Din pacate,domnule Jerca,tocmai dumneavoastra aruncati o problema insuficient de importanta,problema de care trebuie sa se ocupe colegii dumneavoastra din MAI(Politie sa spunem),colegi cu care sunteti si la un sindicat care va apara pensiile alea nesimtit de mari cu care ati iesit mult prea devreme din activitate,pe la o varsta la care unii munceau sa ridice o tara,candva.Aruncati niste informatii doar pentru a ascunde adevaratele probleme ale comunitatii.Problemele reale sunt cu totul altele,nu putine si destule de grave si prost gestionate tocmai din zona unui partid pe care il reprezentati.Nu mai abateti atentia cetatenilor de la adevaratele probleme,si aveti c*rajul si demnitatea sa ne spuneti despre actiuni si fapte de care depinde viata si bunul mers a intregii comunitati,fapte despre care sunt sigur ca nu sunteti chiar atat de mandru.Poate ne spuneti si despre cei mari care ne inseala si ne fura infinit mai mult decat acei mici escroci.Hai ca se poate,e ca un "ordin".
The Teacher pe 11 August 2023, 21:52
#3
Jeg Uman
PAUN Adrian, koorwar, sphagar notoriu, alcoolic, trecut prin toate partidele, este veșnic director de școala, acum la Saligny, Roșiori de Vede.Dobitocul de Inspector General îl tine in brațe pentru sphaga!Rusine Maxima!
Xyz pe 11 August 2023, 15:25
#2
Ciuma rosie
Trompeta de serviciu a psd-ului jerca, la muncă trantore nu în CA!
Grup infracțional pe 11 August 2023, 13:51
#1
Organizat
Mai demult, la ușile magazinelor Penny din oraș se postau 1-2 fete, cu dosare, cu hârtii, cu poze, să arate și să spună pentru cine și pentru ce cereau bani. Erau foarte insistente. Unele aveau chitanțier. Erau din județul Olt, comuna Potcoava. Mizau pe faptul că omul era grăbit, avea alte treburi și nu avea timp să asculte toată poezia spusă de ele și nici să fie atent la hârtiile și pozele pe care le vâturau prin fața fraierului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.