Domnia, prostia si fudulia se platesc. Sustinatorii primarului din Turnu Magurele si-au deschis magazine in domeniul "DE INCHIRIAT"

06 August 2023, 21:00 | 2357 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Magazin

Le merge bine spre foarte bine. Danut Cuclea e un conducator pe masura lor.

Conform surselor noastre, daca vor merge pe mana lui Danut si a PSD, se vor specializa in "SPATIU DE VANZARE", nivel superior.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Florin pe 09 August 2023, 10:49
#9
Oricum,orasul este in faliment
Stie oare cineva sa ne spuna,pe documente,cati cetateni au parasit orasul in ultimii 10-15 ani?Si vorbim de cei ce au domiciliul stabil in buletin,pe Tr.Magurele,iar ei sunt plecati demult prin alte orase sau tari,iar la alegeri apar pe listele electorale ca au votat.La viitoarele alegeri,atentia catre aceste aspecte,va una cu mult mai mare decat in trecut.Cei ce conduc orasul simt deja lipsa platii taxelor si impozitelor neplatite la timp sau uitate intentionat,tocmai din aceasta cauza a lipsei acestui segment de cetateni ce nu mai locuiesc in oras.
Pt # 7 pe 08 August 2023, 17:42
#8
și
Și cine plm este cringeneanu?
DNA pe 08 August 2023, 07:30
#7
Conc*rs aranjat la Primarie
Investigati angajarea lui Zinca Dragos Constantin, sotul casierei de le C.A.R. Pensionari TURNU! A fost un coc*rs tr...at. Individul de etnie neprecizata vine beat la munca,injura si ameninta pe toata lumea. Nu are autorizatie la casa dar se lauda ca il are pe Cringeneanu in spate. Eu as adauga si banii fu..ti de nevasta de la Pensionari!
Tare Supărat pe 07 August 2023, 22:35
#6
Ați votat Ciuma Roșie PSD
Prostimea a votat Ciuma Roșie PSD, ați primit ce ați Votat: Hoție, Prostie, Foame/Sărăcie și multă Corupție !Asta reprezintă Ciuma Roșie pt Popor
Gicuta pe 07 August 2023, 16:25
#5
Totul se plateste pe lumea asta
Hai sa fim serioși puțin, în zona aia nu poate fi vorba de "domnie", ci doar de prostie. Se vede atât de bine și clar.
Cetățeanul revoltat pe 07 August 2023, 14:43
#4
Cine pupa poala ....
Credeți că atitudinea civică a dus la faliment ?

Ar fi bine dar la cat de umili,neimplicați,fricoși,sunt turnenii slabe speranțe .

Or sa ramana doar cei din primărie și comercianții care și au întins afacerile pe domeniul public,Victor și mai știți voi câți .
Titi pe 07 August 2023, 11:04
#3
AVETI CEEA CE MERITATI
Intr-adevar,asta e pedeapsa pentru slugarnicie.I-au mintit,i-au amagit,i-au taxat si le-au luat banii,intr-un cuvant,saracit.Vor veni din nou,cu alte minciuni,cu alte povesti construite din cuvinte bine mestesugite,minciuna va capata alt contur,iar saracia se va accentua intre timp,Dupa toate astea,ei vor fi cumparati lafel de ieftin si lafel de rapid pentru votul ce va urma.Ce va urma?O situatie extrem de grea,cu o viata din ce in ce mai dura si mai nedreapta.
Ati pupat in dos niste nemernici pe 06 August 2023, 22:39
#2
DUPA FAPTA SI RASPLATA
Va meritati soarta toti cei care ati umplut geamurile firmelor de pe Praporgescu si din tot orasul,cu afisele unor hoti si mincinosi,vesnici ai PSD,iar azi nu stiti cum sa va platiti datoriile.Intotdeauna vine si nota de plata,iar de platit platesc intotdeauna cei ce satu in genunchi.
Mircea pe 06 August 2023, 21:36
#1
FALIMENTUL ESTE DEJA INSTALAT
Prevad ca in maxim 2(doi) ani,sa vedem pe aceste loc*ri un oras inchis si pustiu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.