Primaria e "Dumnezeu de Turnu Magurele", iar "buna credinta" s-a intruchipat in Victor Iosif

04 August 2023, 12:17 | 2790 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Royal

Primaria Turnu Magurele ii vinde lui Victor terenul (185 mp cu 8.800 de euro) unde a fost piata agroalimentara si pe care constructorul de buna credinta a construit o pergola.

S-a facut ditamai dosarul, pe etape, pentru a se ajunge la aceasta finalitate. Sa fie un dosar al rusinii, coruptiei, prostiei?!

Primaria e corupta, iar Victor nu poate sa vada mai departe de ziua de maine si cum o sa ramana cu niste constructii fara (onice) viitor.  Revenim pe acest subiect. 

Ce inseamna constructor de buna credinta: Pe aceste baze, în literatura juridică s-a arătat că prin constructor de bună-credinţă se înţelege acea persoană care ridică o construcţie, face o plantaţie sau altă lucrare pe un teren, având convingerea fermă, dar eronată, că acel teren se află în proprietatea sa.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
T...nul e un excroc pe 07 August 2023, 00:14
#7
Intoarce peodusele
Tot ce strange de la nunti pune a doua zi la pizza la fel face si cu suc*rile si apele.a facut avere pe spinarea noastra.preturi exagerate pe mancare slaba calitativ si bauturi scumpe mai ceva ca la 5*
Revoltat pe 05 August 2023, 12:43
#6
Și altele
Dar lui Bocioroaga cine i a dat locul unde se ținea târgul săptămânal,cine i a dat și trotuarul ?
Jak din primărie pe 05 August 2023, 08:43
#5
corupția ucide
Ia sa va uitați: dl secretar franchevici+sotia(fata lu vicele) au exclusivitate la ți..nu Victor în ceea ce privește aranjamentele florale la petreceri. Numai firma lor fac aranjamente florale, numai lor plătiți ! Sa câștige toți, sa mănânce și gura lor ca daia l-au ridicat pe ț..an!
Y pe 05 August 2023, 07:39
#4
Pt.primar.
Din exterior arată bine

În interior este dezastru,din cauza personajului nepregătit și arogant.
Corina pe 04 August 2023, 21:06
#3
Primaria Tr.Magurele= SRL Cuclea si gasca lui
Nu e singura infractiune a conducerii primariei.Daca s-ar gasi cineva in masura sa controleze tot ceea ce s-a intamplat in primarie in ultimii 25 de ani,s-ar umple baietii de dosare penale.
Yxz pe 04 August 2023, 14:57
#2
Ciuma rosie
Dacă instituțiile statului își făceau datoria ți...ul analfabet era la cerșit!
Relu pe 04 August 2023, 14:03
#1
Pai e data piața la vreo 3 persoane
De vreo 3 ani e data piața aia știu ei mai bine ce au făcut are și cineva băgată coada acolo sigur ia interesativa...piața care ne era de mare ajutor bătrânilor de aici din zona G-eurilor...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.