Teroare in Turnu Magurele! Centrul orasului: grupuri de posibili cutitasi urla, sparg sticle si joaca barbut. Politia e condusa de spagari notorii

02 August 2023, 23:22 | 3745 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Agresori

Politia, Jandarmeria, Primaria, stiu despre ce e vorba, dar nu-si fac datoria.

Pur si simplu, trebuie sa ai curaj sa mergi pe strada cand se lasa intunericul, daca ora 22:00 poate fi considerata tarzie.

Grupuri de tineri certati cu legea au pus stapanire pe oras. Noapte de noapte se intampla aceste lucruri.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Orasul lui Dorel Cuclea pe 04 August 2023, 09:10
#2
UN ORAS PROST ADMINISTRAT
"Teroarea" nu este aratata de catre acei "cutitasi".Daca cineva "terorizeaza" prin comportament,atunci aceia sunt numai cei ce din lipsa de implicare,ar trebui sa asigure ordinea si linistea publica,dar ei lasa liber la astfel de manifestari.Militienii ce stau prin birouri sau se ocupa de treburi particulare,impreuna cu jandarmii care au devenit paznici pe la institutii publice,isi incaseaza salariile si isi asteapta linistititi pensiile ce stau sa vina mult prea devreme.Se lasa impresia ca totul este premeditat,si asta e din cauza ca cei ce ocupa anumite functii sunt persoane total nepregatite si nepotrivite.
Barbutistu pe 03 August 2023, 03:04
#1
Barbut
Merge 100€ ce vine?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.