Cetatea Turnu Magurele arunca banii pe toate rebuturile in loc sa investeasca in tineri din zona noastra

30 Iulie 2023, 15:10 | 1907 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fotbaliator

Adrian Niță a semnat cu Cetatea Turnu Măgurele

Atacantul lateral a bifat 12 apariții în tricoul primei echipe a celor de la FCSB, iar Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere a contractului uriașă, 150 de milioane de euro. Totuși, Niță nu i-a convins pe cei de la gruparea roș-albastră și, după ce a fost împrumutat la Turris și Unirea Constanța, a fost cedat definitiv în iarna acestui an la CSM Slatina, gratis.

După doar o jumătate de an petrecută la echipa olteană, Niță a schimbat din nou echipa și este noul jucător al celor de la CSM Cetatea Turnu Măgurele, formație din Liga 3.

CSM Cetatea Turnu Măgurele a ajuns la un acord și a semnat cu mijlocașul lateral Adrian Niță (2003), care a jucat la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, FCSB și ultima dată la CSM Slatina.

Îi urăm bun venit și mult succes lui Adrian la CSM Cetatea Turnu Măgurele!”, a fost anunțul oficial al transferului lui Niță.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.