Cetatea Turnu Magurele: Se pregateste si se antreneaza o prostie cu repetitie. Au schimbat toata echipa si s-au ales cu praful de pe toba galeriei

29 Iulie 2023, 09:21 | 1817 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Cetatea

Sezonul trecut au platit salarii la niste jucatori care au plecat. Spectatori au fost putini pentru ca nu au avut ce sa vada.

 Echipa ar trebui sa fie formata majoritar din jucatori din aceasta zona si doar cativa din alta parte. La Cetatea nu se vrea, aproape toata echipa e alcatuita din "stranieri".

Clubul Cetatea ar trebui sa functioneze ca o pepiniera pentru echipe mai mari, nu sa cumpere jucatori pe care echipe mai mari nu ii mai vor si de care se debaraseaza (asta e o involutie).

De banii aruncati degeaba nu ii doare burta, pentru ca nu sunt ai lor. Cand ai bani din pix si nu din buzunarul tau, atunci e mai usor sa cumperi decat sa-ti pui capul la contributie si sa construiesti.

Sa zicem ca se forteaza o promovare in Liga 2, ce se rezolva daca nu ai o baza solida de jucatori? Se vor cheltui mai multi bani. Aceasta zona, deocamdata, nu poate duce o echipa de esalon secund. Daca bagi bani ca prostu (ex. echipa facuta de Dragnea) e posibil orice.

Din pacate, echipa e facuta si folosita pentru interesele politice ale PSD Turnu Magurele si pentru a manca bani de la bugetul local si alte smecherii.

Le place sa se mandreasca cu fostele glorii din fotbalul local, insa nu fac nimic pentru a forma viitoare glorii.

Turnu Magurele (exemplul centrului comercial facut de nemti) este un centru si pentru localitati din Olt si ar trebui sa atraga copii si tineri din judetul vecin.

Nu ai cum sa spui ca nu gasesti copii si juniori in doua judete. Nu vrei sa cauti sau sa-i atragi, asta e altceva.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
tere pe 02 August 2023, 16:29
#12
analfabet functionabil
avem comentatori din astia care ...ajung destul de des in zona turnu..inseamna ca sunt de la tara, si ca confunda..a drecu de limba rusa sa fie ea.. comenteaza toti analfabetii toti taranii basiti isi dau cu parerea..despre oras si sport..
Raiac pe 01 August 2023, 13:52
#11
Simț și bunul simț
Pe lângă faptul că anumiți exponeți(postați, pupinc*riști) au o lipsă acerbă de bun simț, nici cu simțul nu stau prea bine, asta dacă pot înțelege! Pe lângă faptul că confundă persoanele sau abrv. acestora, se fac singuri de ras. Ajung destul de des în zona Turnu, vad și aud cum stau lucrurile în orașul unde nici trenul nu mai ajunge, în schimb avem persoane dubioase (jmecheri de doi bani) pricepute la jocul la ofsaid și la lătratul la lună! Poate nu întâmplător acest oraș drag multora dintre noi se află în coada tuturor clasamentelor, fiindcă tot era vorba și despre sport.
Oana pe 31 Iulie 2023, 09:49
#10
GENERATIILE VIITOARE NU VOR UITA
ORASUL SE INEACA IN MIZERIE SI SARACIE,SE STINGE INCET DAR SIGUR,IAR PE UNII II MAI PREOCUPA UN ASEMENEA PROIECT.DACA CEI CE CONDUC DESTINLE ORASULUI SI-AR CONCETRA INTREAGA ENERGIE SI PRICEPERE(AIA CARE ESTE),IN PROIECTE DE INVESTITII SI CREARE DE NOI LOCURI DE MUNCA,ALTEFL AM VORBI DESPRE SOARTA CELOR RAMASI PRIN ZONA.SOSESC ALEGERILE,SI SPER CA MASA CELOR NEMULTUMITI SI TREZITI DE ACTIUNILE NEFASTE ALE UNOR CONDUCATORI LACOMI SI HOTI,SA FIE CAT MAI MARE.
tere pe 30 Iulie 2023, 23:35
#9
raiac
prost esti tu bah tarane..nu stiu cate meciuri ai vazut tu de fotbal pana acum.. dar esti un taranoi basit.unde ai vazut tu in zona asta un talent spune mi atat ? eu nu am vazut..vino tu fa echipa hai vino la stadion spune cine esti si vino tu..poate tu reusesti..dar cred ca tu nu ai vazut 3 meciuri de fotbal in viata ta ..sa nu ma zic ca, nu cred ca sti nici cand e ofsaid..si comentezi ca un ba..t aici.
Raiac pe 30 Iulie 2023, 14:33
#8
Pentru Tere
Pentru faptul că ești un postac de serviciu nu ar trebui să răspund, însă aberații de genul acesta nu prea am avut nefericirea să văd! Talente în fotbal sunt, pentru ca nu îl cumperi de la tarabă, talentul te naști sau nu cu el! Talentul trebuie găsit și pregătit pe mai departe de către specialiști, acest lucru lipsind în totalitate la deja ratatul proiect noua Cetatea.
Sere pe 30 Iulie 2023, 12:04
#7
Raspuns lui Tere
Asta a reusit Administratia Locala Turnu Magurele sa faca in ultimii 30 de ani,sa distruga intreaga industrie si economie locala,iar de ceva timp se ocupa foarte serios si de sportul local.Credeti ca piticul are mai multa minte decat Tapurica sau Zariosu?De unde sa vina sportivi tineri,cand ei sunt plecati cu totii dupa un loc de munca?Poate reuseste sa faca primarul o echipa de pensionari,ca ala e electoratul lui,si pe ala il poate conduce cel mai bine.Da,catre prapastie si faliment.
Cetățean adevărat pe 30 Iulie 2023, 08:35
#6
Țăpurică Zariosu și Toți păduchi din oraș sau alivănit la stadionunde cîștigă o droaie de bani din buzunarul nostru Rușine primarului
Tere pe 30 Iulie 2023, 00:14
#5
Pnt raic
Pai ce sa iei din zona noastră..ca nu e unu nu e un talent sa zic asa, nu mai non talente sunt ..nu ai ce sa iei din zona noastră. Ce sa le poți oferi când nu exista un talent nici în oraș nici pe la rural .aduci alții ca nu ai nimic din zona .iar spectatorilor ce sa le ofere ? Sa joace ca milan ..poate asa o sa fiți mulțumiți.stati mai oameni buni la locul vostru și vedeți-vă de treburile voastre și jobul vostru.ce glorie turneana vreți sa punem ? Pe tapurica lingaul ala ..pe cine vreți? Cât despre Babadag nu știu ce sa zic..se poate sa aveți dreptate ..dar nici de aici nu ai ce pune..pnt ca ce a fost bun..s a dus..sau au îmbătrânit.
Unu pe 29 Iulie 2023, 23:23
#4
Și voi știți fotbal...
Bah ..nu mai vorbiți voi de fotbal mah..voi drecu nu știți când e ofsaid și vorbiți voi de fotbal și badoi ..vino relule și antrenează tu..poate faci tu echipa ..voi nu știți unde e stadionu și va dați voi cu părerea..
Gh. pe 29 Iulie 2023, 22:16
#3
Pt.primar.
Cât la suta din impozitul pe care îl plătesc anual merge la echipa de fotbal !!???!.

S-au acei bani merg în buzunarul primarului???!!??
Raiac pe 29 Iulie 2023, 18:06
#2
Spiritul!
Se vorbește despre Cetatea și turneni! Aiurea, acest așa zis proiect fotbalistic nu oferă mai nimic copiilor și tinerilor din zona și nici publicului spectator. Vorbim despre gloriile fotbalului local și aduci fotbaliști din toate colțurile țării! Vorbim despre conducătorii Cetății din trecut și tu aduci de la Alexandria un controversat personaj în conducerea clubului ?
Relu pe 29 Iulie 2023, 13:21
#1
De tot rahatu
Cu Bădoi antrenor n-ai nici o pretenție
\nPrimăria doar spală bani prin acesta echipa își ia și Babadag dreptu și gata ce să le spună Bădoi la copii ăia cind el nu știe să lege 3 cuvinte
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.