Turnu Magurele - Danut Cuclea, din interese politice si economice de grup, a oprit dezvoltarea orasului. Nu trebuie sa inventam roata

26 Iulie 2023, 09:38 | 1606 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cuclea

Primaria Turnu Magurele a spus stop mai multor proiecte cu fonduri europene.

Nu era vorba de cine stie ce, doua parculete si zona centrului comercial. Pe langa acestea, mai erau cateva proiecte de valori mici.

Danut Cuclea a motivat ca nu mai sunt bani pentru cofinantare in bugetul Primariei. Ii dam cateva exemple si sfaturi de la Elena Lasconi si de la Ilie Bolojan.

Elena Lasconi, desi e la primul mandat,  a atras fonduri europene cat e bugetul Campulungului pe 41 de ani. Ilie Bolojan este un exemplu despre cum trebuie facuta administratie.

Bani pentru cofinantare se gasesc, din imprumuturi, garantii, servicii de finantare cu duiumul, dar nu se vrea dezvoltarea orasului, special a zonei centrului comercial, plus ca fondurile europene nu se pot fura, Danut are un dosar in lucru referitor la asfaltare strazi cartier Magurele.

Daca se reabilitau parcurile de la Victoria si de la Gara si zona centrului comercial, asa-zisii comercianti locali din restul orasului (cei care pun afise in geam cu PSD, tarabagiii, etc), erau pe cale de disparitie, supravietuiesc foarte greu. Asa se conserva situatia actuala pentru a avea sperante la inca un mandat la Primarie (foarte greu de crezut). 

O alta manevra pesedista este cheltuirea banilor din buget pentru salarii si un numar mare de angajati-votanti, in loc sa faca investitii. 

Li se infunda pentru ca Turnu Magurele nu mai este izolat ca in vremea lui Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Va veni c*rand si vremea scadentei pe 27 Iulie 2023, 10:40
#1
Spalatul pe creieri in Teleorman
Pentru a face ceva bun si trainic iti trebuie si ceva mai multa minte,si nu in ultimul rand,c*raj si demnitate,patriotism si empatie fata de semenii tai.Pe la ala mic nu se intrevad asemenea calitati,a "reusit"cu mari eforturi,sa sa incropeasca o spoiala in intreg oraselul,dar pe multi bani.O sa vedem in c*rand si facturile de la intreaga opera de defrisare si distrugere,de pus asfalt si pavele in parc*ri,in loc sa fie puse pe alei si trotuare,plus intreaga manevra de predare si mai apoi de rascumparare pe bani multi a fostului muzeu(oare care sa fi fost necesitatea si planul acestei tranzactii total inutile?).Si mai sunt de aflat atatea combinatii pe care le-a facut impreuna cu unii membrii din Consiliul Local(au rasuflat unii dintre ei,si s-a aflat,ca e orasul mic).De la inaintasul penal Dragnea,maruntul primar nu a retinut decat o simpla si ticaloasa ideie,"Tine-i,ma,saraci,ca sa-i poti cumpara oricand,dar si in campaniile electorale,foarte ieftin".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.