Primaria Turnu Magurele si Apa Serv creeaza panica in oras: opresc apa pe timpul caniculei pentru a lega un bloc fara locatari

25 Iulie 2023, 22:31 | 1715 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Bloc ANL

Se intrerupe apa in data de 27 iulie, de la ora 00:00 la ora 14:00, pentru executarea "unor lucrari de bransare" la blocul ANL de langa magazinul Lidl.

Minciuni, minciuni, minciuni. Daca era numai despre acest lucru, oprirea trebuia sa fie cateva ore. Sunt alte probleme mult mai mari, cum ar fi intarzierea lucrarilor cu fonduri europene.

De ce, pe timpul caniculei, se opreste apa pentru toti locuitorii orasului ca sa  bransam un bloc fara locatari?! Turnenii trebuie sa stie adevarul.

Primaria si Apa Serv nu trebuie sa opreasca apa acum si sa amane pana la zile mai racoroase. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Așa cum pe 26 Iulie 2023, 12:35
#4
În secolul ( secolele) trecut(e)
O dronă extraterestră a făcut o fântână la răscrucea, bifurcarea, unui drum local, .de unde și numele de Fântâna Dronii tot așa și acum ar trebui să folosim niște drone pentru săparea unor puțuri de apă ca să eliminăm Apaserv.. Se va facei sondaj de opinie și referendum.
SA MARITI PRETUL,NEMERNICILOR! pe 26 Iulie 2023, 09:31
#3
REZULTATE 0,CONFORM PRICEPERII
Nu inteleg de ce multi dintre noi isi mai pun asemenea intrebari despre modul de desfasurare a activitatii firmei falimentare APASERV?Am remarcat dealungul timpului,incapacitatea conducerii de a gestiona acesta firma de furnizare a apei menajere,in oricare dintre interventiile ei.Ceea ce am remarcat mereu,sunt doar aceiasi vesnici sefi,cu aceleasi interventii nereusite si costisitoare,dar cu salarii imense,toate numai din pretul exagerat al metrului cub de apa furnizata.Bataia de joc la adresa cetatenilor este in directa colaborare si cu conducerea primariei.Astia sunt cei care ne conduc si pe care-i votati de prea multi ani.
Vasile pe 26 Iulie 2023, 09:22
#2
Alt primar
Cocleo,vezi ce bine te apreciaza cetatenii ?Dute acasa,putoare si i ati si acolitii cu tine!
Vă mulțumim pe 26 Iulie 2023, 05:19
#1
Din suflet
Tovarășe primar. Noi, cetățenii acestei mărețe urbe, pe deplin conștienți că dumneavoastră, zi și noapte, neobosit, împreună cu tovarășa de viață Ionela, faceți totul pentru propășirea materială și spirituală, pentru creșterea nivelului de confort, igienă, și trai decent a locuitorilor, vă mulțumim și vă susținem în acțiunile de defrișare a pomilor din oraș și împrejurimi, în acțiunea de menținere a nivelului apelor Dunării, atât de necesara pentru transportul cerealelor ucrainene către țările sărace, flămânde din Africa, prin oprirea periodică a furnizării apei, toate acestea fiind făcute în perioada de secetă, de deșertificare, de caniculă, de schimbare climatică pe care le trăim. Vă susținem și vă admirăm .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.