Atentie! Pericol de accidente. DN65A Turnu Magurele - Rosiorii de Vede: Fermierii au arat portiuni din drum. Cat e spaga?!

21 Iulie 2023, 17:04 | 2438 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Drum dezastru

Drumul de la Turnu la Rosiori, portiunea Salcia - Rosiori, arata ca dupa un dezastru. Camioanele cu cereale au facut prapad sau fermierii au intrat cu plugurile pe asfalt?

Exista un pericol foarte mare de producere de accidente. Masinile sunt avariate grav in asemenea brazde. 

Agricultorii patri-oti cultiva terenurile pana langa drum, desi legea prevede o anumita distanta (ex. cel putin patru metri). In curbe nu exista vizibilitate, incepand de la fantana Dronii, cand mergi spre Rosiori, esti "avertizat" ca urmeaza curbe unde nu exista vizibilitate din cauza vegetatiei si a culturilor agricole.

Daca nu au arat, la propriu, drumul pentru a-l cultiva, fermierii si transportatorii, silozarii, l-au distrus sub greutatea camioanelor. 

Autoritatile, Politie, Prefectura, Drumuri, ISCTR, etc, stiu ce se intampla, dar sunt complice la acest dezastru. Asteptam autoritatile sa ne spuna ce se intampla pe acest drum. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nu pe 22 Iulie 2023, 06:23
#4
Mai e nevoie
De drumuri sau de cale ferată. Se va face aeroport și heliport, exact la jumătatea drumului dintre parcul industrial și hidrocentrală. Cu bani de la PNRR și fonduri europene. Asta cu minima condiție ca pensionarii speciali, de serviciu și ocupatonali să renunțe la pensiile speciale, iar revoluționarii sa restituie
Gheorghe pe 21 Iulie 2023, 22:16
#3
......
Cei care distrug drumurile publice sunt cei ce transporta balast (pietris) încărcați peste normele în vigoare.(ex.T.C.C.).cunoaște cineva de la C.J.-I.P.J. Teleorman aceasta firma care face ce vrea în acest județ și nu numai!!!???!!!

Alo treziți-vă vin alegerile și numai rămâneți pe posturile care le aveți.

CONS.JUD.--I.P.J.--PREFECTUL ȘI RESTUL DE LANGA EL.
Y pe 21 Iulie 2023, 21:55
#2
Cititorul sait.
Nu aveam calea ferata Turnu Măgurele-Roșiori nefolosita acum se va impune și nefolosite șoselei, pentru a izola Turnu Măgurele de nordul județului s-au a avea acces numai firmele smecherilor din transport cu mașini de mare tonaj.

Mașinile mici îi înc*rcă, cum se întâmplă și pe str.OLTULUI din satul Odaia afiliat la municipiului Turnu Măgurele.
Da, pe 21 Iulie 2023, 17:42
#1
Așa este !
Am fost ieri la Roșiori. Drumul e făcut praf. Trebuie să circuli f. încet și cu ochii la gropile pe care cam trebuie să le ghicești.în timp util. Camioane multe și încărcate la maxim. Sunt și șleauri în asfalt. Ar trebui închis drumul și declarat împracticabil. Noaptea ce te faci, dacă nu știi și nu ești băștinaș. Turnu Măgurele este un oraș izolat Cum era și mai este Cuba (de la Fidel Castro încoace).. Revoluționarii din Turnu Măgurele pentru asta au luptat și au murit ?? Nu tren, nu șosele. Doar niște microbuze chinuite, înghesuite, adevărate cotețe pe roti, periculoase - vezi accidente mereu cu microbuze pe șoselele patriei- mai fac legătură cu restul lumii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.