Joi seară, accident grav în comuna Liţa.

13 August 2010, 00:40 | 2075 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Joi seară, la ora 23:30, a avut loc un accident grav în Comuna Liţa.

 Un BMW cu numere de Bulgaria, din cauza vitezei excesive, s-a lovit de un podeţ de pe marginea şoselei. Impactul a fost atât de puternic încât maşinii i-au sărit roţile  şi telescoapele. O altă maşină, un Audi, care era oprită regulamentar, pe partea dreaptă a şoselei, a fost lovit de BMW, având distrugeri destul de importante. Din fericire, nici unul dintre cei care erau în BMW nu au suferit răni grave, doar contuzii uşoare. Martorii oculari spun că cei din BMW au avut mare noroc, maşina fiind avariată foarte rău. Partea bună este că, în afara autoturismului Audi, nu au fost implicate şi alte autoturisme pentru că accidentul BMW-ului a fost foarte periculos.

 Deţinătorul maşinii BMW poate să-şi ia adio de la ea, distrugerile maşinii fiind însemnate, încât nicio reparaţie nu o mai poate salva.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.