Întuneric şi ţânţari în Turnu-Măgurele. De ce, domnule primar?

13 August 2010, 00:33 | 1213 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 De două zile, în Turnu-Măgurele, nu mai funcţionează iluminatul public. Ne-am gândit că domnul primar a inventat o metodă pentru a ţine ţânţarii departe de oraş: le-a stins luminile.

 Ar fi fost un banc foarte bun, din păcate nu este aşa,  se pare ca primăria are probleme cu banii. Acum câteva luni, când iluminatul public funcţiona şi ziua, am bănuit că se va ajunge la un asemenea fapt. Suntem obligaţi să circulăm pe întuneric din cauză că primarul este un gospodar execrabil. Inexistenţa iluminatului public face ca hoţii să poată lucra  fără teamă. Trebuie să adăugăm şi acest lucru la "realizările" impresionante ale domnului primar din cei 14 ani de când conduce urbea noastră. Mulţi şoferi sunt surprinşi de acest lucru, lipsă iluminatului public în oraş, Măgurele şi Odaia, şi acuză  lipsă de vizibilitate. Circulatia bicicletelor si a carutelor este foarte periculoasa, riscul pentru un accident fiind foarte mare. Iluminatul public reprezinta un minim de civilizatie. Ca să încheiem cu o glumă, spunem ca primarul nostru e atât de deştept încât luminează oraşul doar cu mintea sa. Mulţumim, domnule primar, pentru întunericul de pe străzi.

 Poate va catadicsi domnul primar să ne răspundă la întrebarea noastră din titlu, de ce, domnule primar, nu functioneaza iluminatul public?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cocolino pe 16 August 2010, 00:01
#2
gibantino
canicula isi spune cuvintul!\norasul a ajuns in acest hal din cauza galetilor, a kilului de ulei, a sepcilor si tricourilor primite a lui Nae si Dragnea.\nLuati atitudine Turneni si scapati orasul de Mafia locala, ne-au adus in acel stadiui incit sa ne fie rusine cu orasul nostru.
alina pe 13 August 2010, 08:44
#1
***
Orasul a ajuns sa nu mai fie iluminat din cauza lipsei banilor. Buc*restiul, este neinteresat de o primarie PSD. Credeam ca va duce putin capul, dar vad ca nu este asa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.