O videochat-ista din Teleorman a platit 25.000 de euro pentru a ajunge procuror

02 Iunie 2023, 08:20 | 2550 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Procuror

Când oamenii văd la televizor că se poate/O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

O femeie din Teleorman a fost dispusă să plătească o mică avere doar pentru a fi angajată ca procuror la o unitate de Parchet din București, deși nu avea licență în Drept și, evident, nici nu absolvise Institutul Național al Magistraturii, condiții obligatorii pentru a deveni magistrat.

Citeste si: Pro(stim)movam Izbiceniul, nu politicienii mincinosi si prosti. Ziua comunei - Ansamblul folcloric "Politicienii mincinosi si hoti", solist vocal Marian Gulie

Convinsă că banii pot rezolva mica problemă a lipsei studiilor, femeia a plătit unor avocați din București 25.000 de euro care s-au lăudat că au cunoștințe influente în SRI.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Cât a fost dispusă să plătească o tânără să fie angajată procuror deși nu avea licență în Drept: ”Vorbim de magistratură! Nu o angaja în piață!”

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Oana pe 03 Iunie 2023, 10:26
#1
Oameni buni,catre ce ne indreptam?
Haideti cu totii sa nu mai lasam ca Romania sa fie condusa de mediocrii incapabili si tradatori!Ne punem intrebarea,care va fi viitorul copiilor si nepotilor nostri cu asemenea politicieni?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.