Rasul lumii sau toate se platesc. Victor Pintoiu a ascuns acte la domiciliu cu intentia de a le distruge, desi un exemplar era la sediul IPJ Teleorman

02 Iunie 2023, 06:44 | 2703 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pintoiu

„În procesul-verbal întocmit de inculpatul Pințoiu la 09.06.2020, respectiv la 11 zile de la momentul incidentului, care a fost ridicat cu ocazia percheziției domiciliare, se menționează, printre altele, constatarea că autospeciala WV Polo cu nr. MAI 40858 dotată cu aparatura radar este fără probleme.

Acest înscris a fost găsit în locul de depozitare a înscrisurilor ce urmau a fi distruse la percheziţia domiciliară, deşi un exemplar a fost înaintat către conducerea IPJ Teleorman”, au consemnat judecătorii.Ioan Niculae, când un agent a vrut să-i ia permisul auto"

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Luluța pe 02 Iunie 2023, 17:29
#1
știe
Pintoiu dar mai ales Voinea, doi șpăgari ordinari protejați de frații tate !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.