Ti-ai pupat nevasta pe gura si pe Liviu Dragnea in lupa! Povesti adevarate

31 Mai 2023, 23:00 | 1757 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Dragnea

 Sau fetele de partid ,,se ard" doar cu petale de trandafir la cur!!! Liviu a facut cadou coarne de cerb prietenilor sai vinatori, dar si mai multe priteneilor nevinatori!

Se spune si este 99,99% adevarat ca: o sotie de meserie ,,sugioica" ii marturiseste sotului ca a fost cu Liviu la pescuit, care a invatat-o sa puna rima in ac, sa stea in coada ca sirena si sa calce apa! In plus i-a dat si penix! La care sotul mirat intreaba:

,,Ce e ala penix? Iar sotia ii raspunde: ,,E ca aia a ta, decit ca e mai mica si se ia in gura"! Aha zice sotul, sa vezi ce mi-a dat mie Liviu cind am fost la vinatoare si ii arata sugioicei o pereche de coarne de cerb! ,,Iata!" zice mindru sotul sugioicei. ,,Vai ce frumos din partea lui si sa vezi, ca daca te comporti frumos o sa iti puna si mai multe ,,coarne de cerb!". ,,Pardon sa iti dea! Pardon sa imi dea!,, - zice fisticita sotia sugioica! E drept ca o recunoasteti pe S.S???

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.